Verzorging van mijn haar

Bij mij is, net zoals bij vele meisjes, mijn haar mijn ding. Krullen, steil, haar los laten, een mooie dot maken, ik ben er dol op! Maar om dit allemaal met je haar te kunnen moet je het goed verzorgen. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik daarvoor gebruik.

Ik begin bij het wassen van mijn haar. Ik gebruik een professionele shampoo van L’Oréal Paris. Ik ben deze beginnen te gebruiken omdat mijn kapster zei dat ik erg droog haar had en een gewone shampoo niet zou helpen. Natuurlijk hangt er wel altijd een prijskaartje aan professionele producten. Deze shampoo koste rond de €20,-.

Ook mijn conditioner is een professioneel product en koste net als mijn shampoo rond de €20,-.

Een keer op de week ruil ik mijn conditioner in voor een masker. Dit masker is van dezelfde collectie als mijn shampoo en is erg fijn. Al deze 3 producten vind ik enorm fijn en ruiken ook heel goed. Ook dit masker was €20,-. Wel doe ik al erg lang met dit potje en is hij nog steeds niet voor de helft leeg.

Deze producten gebruik ik na het wassen. Ten eerste voor de verzorging en ten tweede omdat mijn haar zo dik is dat ik er anders niet door geraak. Ik gebruik ze nooit beiden maar de ene keer gebruik ik de spray conditioner van Schwarzkopf en de volgende keer een Repair Creme uit de Action. Ik heb veel meer producten in mijn collectie maar deze vind ik op dit moment het fijnste. De spray conditioner koste €9,99 en de Repair Creme koste dacht ik niet meer als €3,-.

Daarna gebruik ik mijn Sibel detangling brush, hierover heb ik al eens een artikel geschreven en die kan je hier lezen. Zoals ik eerder al zei heb ik heel dik haar en is het na het wassen altijd een gevecht om al die klitten eruit te krijgen. Dit was vroeger toch zo, want sinds ik deze kam heb is dat allemaal voorbij. Ik ben zo tevreden over deze brush en kocht hem voor €8,-.Quote:”Risk more than others think is safe. Care more
than others think is wise. Dream more than others think is practical. Expect
more than others think is possible. “

Volg:

30 Reacties

 1. 5 januari 2014 / 18:05

  Leuke producten, zo een kam wil ik me zeker ook eens aanschaffen ! x

 2. 5 januari 2014 / 18:22

  Je gebruikt zo te zien erg goede en fijne producten! En zo'n kam moet ik me ook eens aanschaffen!

 3. 5 januari 2014 / 18:45

  Ik heb al veel producten gebruikt, Syos was lange tijd mijn favoriete, nu heb ik een andere die nog beter is voor mijn haar 🙂 Mijn haar is vreselijk soms 🙂

 4. 5 januari 2014 / 19:18

  Mooie producten! De repair cream van Action gebruik ik ook. x

 5. 5 januari 2014 / 19:57

  Die producten zien er allemaal heel erg goed uit! Ik heb een tijdje geleden ook een masker van l'oréal professionel gehad (het paarse, weet niet meer van welke lijn het was) en ik vond dat ook echt goed.

 6. 5 januari 2014 / 20:55

  Fijn om te zien welke producten je gebruikt!

 7. 5 januari 2014 / 21:18

  Ik gebruik een Tangle Teezer om mijn haren te ontklitten. Die Sibel lijkt er precies wat op!

 8. 5 januari 2014 / 21:40

  Ik deed nooit echt wat met mijn haar, maar sinds ik veel en goede verzorgingsproducten gebruik ziet mijn haar er een stuk beter uit. Die borstel lijkt mij erg fijn, hij doet mij denken aan een tangle teezer maar dan in een andere vorm 🙂

 9. 5 januari 2014 / 23:08

  Amai jouw haar is ook echt prachtig! Ik gebruik eigenlijk alleen shampoo, zelfs bijna nooit conditioner, alleen wat meer als ik het krul!

 10. 6 januari 2014 / 08:59

  Leuk om te lezen! Je borstel lijkt me echt heel fijn!

 11. 6 januari 2014 / 09:08

  Het lijken mij allemaal hele fijne producten! En volgens mij is die borstel ook wel heel fijn!

 12. 6 januari 2014 / 11:25

  Fijn dat die borstel zo goed voor je werkt! Ik heb juist weer heel dun en breekbaar haar. Helaas is daar niet zo veel aan te doen, ik gebruik wel care en repair producten om ze toch een beetje te kunnen beschermen.

 13. 6 januari 2014 / 12:48

  Wow, dat is al 60 euro aan wassen en masker. Maar ja, als het goed werkt zou ik dat er ook voor over hebben.
  Ik heb laatst een shampoo van Rituals ontdekt, door zo'n mini tubetje uit een giftset.
  Ik heb ook dik haar en het is vaak pluizig, dus zoek ik vaak naar 'verzwarende' dingen die het zachter maken, maar deze shampoo is juist heel licht en maakt m'n haar volumineus, misschien juist bedoeld voor fijn haar maar voor mij werkt het heel goed.
  Hij heet: Pure Hammam Organic Argan Oil & Eucalyptus volume and shine.

 14. 6 januari 2014 / 13:33

  Interessant artikel! Erg leuk om te zien! 🙂 De Repair Creme uit de Action heb ik ook! Die ruikt ook zo lekker, en werkt top!

 15. 7 januari 2014 / 19:56

  Wat leuk om te zien welke producten je voor je haar gebruikt! Mij lijken die professionele producten wel heel goed voor je haar, heb zelf niet zulke dure producten, maar ik gebruik ook bijna nooit een krultang of iets dergelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *