Over mij

Over Laura

Welkom op mijn blog lauranoella.be! Mijn naam is Laura , ik ben 22jaar oud en ik woon in Vlaams-Brabant, België. Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met werken, dus zoek ik stapsgewijs mijn ideale plekje op de arbeidsmarkt.

Voor de rest ben ik dol op lachen, positiviteit, pizza, dieren, de herfst, een ontspannend bad, goede (en betaalbare) make-up en leuke uitstapjes maken.

 

Mijn vriend & ik

Sinds 01.06.15 ben ik samen met mijn lieve vriend Janko. Omdat ik nog maar net begonnen ben met werken wonen we dus nog niet samen, officieel dan. Want omdat we heel graag samen zijn, slapen we doordeweeks bij mij thuis en in het weekend wisselen we en gaan we bij hem.

 

Over lauranoella.be

Naast dat alles, beheer ik ook een heel klein stukje op het internet, namelijk deze website. Op Laura Noëlla schrijf ik artikeltjes over alles wat ik leuk vind. Daarbij kan je denken aan beauty, fashion, lifestyle, lekkere en simpele receptjes, DIY’s, reizen en persoonlijke artikeltjes. Op deze blog geef ik je een kijkje in mijn leven. Je kan dus wekelijks enkele leuke updates verwachten.

liefs laura