Over mij

Over Laura

Welkom op mijn blog lauranoella.be! Mijn naam is Laura , ik ben 22jaar oud en ik woon in Vlaams-Brabant, België. Ik ben ongeveer een jaartje aan het werk nu en ben nog niet zo lang geleden gaan samenwonen met mijn vriend. Zoals iedereen zoek ik dus stapsgewijs mijn ideale plekje in deze wereld.

Voor de rest ben ik dol op lachen, positiviteit, pizza, dieren, de herfst, een ontspannend bad, goede (en betaalbare) make-up en leuke uitstapjes maken.

 

Mijn vriend & ik

Sinds 01.06.15 ben ik samen met mijn lieve vriend Janko. Ook zijn we gaan samenwonen 1 oktober 2017. Aan Janko zie je zeker regelmatig eens voorbijkomen in een artikeltje!

 

Over lauranoella.be

Naast dat alles, beheer ik ook een heel klein stukje op het internet, namelijk deze website. Op Laura Noëlla schrijf ik artikeltjes over alles wat ik leuk vind. Daarbij kan je denken aan beauty, fashion, lifestyle, lekkere en simpele receptjes, DIY’s, reizen en persoonlijke artikeltjes. Op deze blog geef ik je een kijkje in mijn leven. Je kan dus wekelijks enkele leuke updates verwachten.

liefs laura