Over mij

Amsterdam Shoppen

 

Hoi, ik ben Laura!

Ik ben geboren op 28-11-1994 en ben dus een 26-jarige vrouw uit Belgïe, Vlaams-Brabant.

Ik schrijf op Lauranoella.be over alles wat ik leuk vind. Daarbij kan je denken aan Beauty, fashion, lifestyle, lekkere en simpele receptjes, DIY’s, reizen en persoonlijke artikeltjes.

 

 

 

 

Ons gezin

 

Mijn vriend heet Janko. We zijn nu bijna 6 jaar bij elkaar. Sinds 1 oktober 2017 wonen we samen en sinds 31 mei  2019 wonen we in ons eigen huisje.
We hebben nog geen kinderen maar hebben wel al onze handen vol aan ons konijntje Milo, kat Soka & hond Zuko.  Ik ben een echte dierenliefhebber dus gelukkig houd mijn vriend me hierin wat tegen of we hadden vast al een hele dierentuin gehad!

Mijn blog

Ik ben altijd erg creatief geweest en ontdek voortdurend leuke nieuwe dingen en handige hacks. Mijn vriendinnen wouden deze natuurlijk ook altijd toepassen en het leek mij daarom makkelijk om deze dingen te bundelen op een (gratis) blog. Het was in het begin helemaal niet de bedoeling dat ik hier veel mee ging bezig zijn, maar het was een fijn platform om dingen te delen met mensen dat ik kende.

Na een tijdje begon ik het bloggen steeds leuker te vinden en ook andere dingen te delen zoals goede make-up, een fijn receptje of een persoonlijk artikeltje. Ik kreeg ook meer om meer reacties van mensen die ik niet kende en kroop zo steeds dieper het bloggerswereldje in. Daarom besloot ik ook in november 2017 mijn eigen website te maken, namelijk Lauranoella.be

Mijn blog loopt nauw samen met mijn eigen leven.  Ik probeer mijn blog dan ook altijd zo dicht mogelijk bij mijn eigen persoon te laten staan. Net zoals ik zal die altijd mee blijven groeien.

Liefs,
Laura ♥