Sibel D-Méli-Mélo Detangling Brush

Wat kan ik last hebben van klitten! Wat natuurlijk ligt aan mijn krullen. Ooit heb ik de tip gekregen eens de Tangle Teezer te proberen. Omdat ik nog student ben en alles budgetproof moet zijn, vond ik €15 best wel duur! Dus heb ik hem niet gekocht. Toch zocht ik laatst eens naar een goedkoper alternatief en toen kwam ik deze Sibel tegen.

Het merk
Sibel is een van de merken die door Sinelco international uit België wordt geproduceerd en verkocht. Het merk Sibel is ontworpen voor, en wordt verkocht aan kappers en schoonheidsspecialisten.
Ik had het geluk dat familie van me haar eigen kapsterzaak heeft en dus deze Sibel voor me kon strikken.
Mijn ervaring
Ik ben heel tevreden over deze detangling brush. Ik moet niet meer aan mijn klitten zitten trekken gelijk een gek want deze brush kamt ze er zacht uit. Ook voelt mijn haar minder pluizig aan. De kam kan niet door mijn hele haar omdat die te dik is, dus moet ik steeds plukjes pakken. Maar dit vind ik maar een heel klein nadeel. Voor de rest alleen maar pluspunten.
Ook al had ik mijn vingers wat gekruist voor de roze versie (ja, ik ben een echt meisje) toch ben ik er ontzettend blij mee. 
Deze Sibel kost maar rond de €8,00.

Quote: “I think that the most important thing a woman can have- next to talent, of course- is her hairdresser.” – Joan Crawford.
Volg:

19 Reacties

 1. 19 oktober 2013 / 16:03

  Klinkt fijn! Soms doet het zo'n pijn als je je klitten eruit moet borstelen. x

 2. 19 oktober 2013 / 18:43

  Fijn artikel! Ik heb zelf ook krullen en weet hoe lastig ze kunnen zijn haha. Ik wil deze borstel zeker uitproberen, hij klinkt namelijk erg fijn! Xx

 3. 19 oktober 2013 / 20:30

  Tangle Teezer look a like!! t scheelt dat ik nooit hele erge klitten heb, dus zo'n borstel is overbodige luxe voor mij

  xxx

 4. 23 oktober 2013 / 18:08

  Lijkt me echt fijn! Ik wil hem ook graag, maar iets in me zegt dat ik t niet moet doen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *