1001 extensions

Onlangs kreeg ik van 1001Extensions de kans om hun product uit te proberen. Omdat ik altijd al graag extensions zou gehad hebben – want welk meisje wilt nou geen mooi lang haar – deed ik dit met veel plezier.

Dit zijn de extensions dat ik heb besteld. Ik koos voor clips van steil blond haar van 50cm en kreeg 2 pakketjes omdat ik dik haar heb. In de foto hierboven zie je hoe de extensions verpakt zijn als je ze thuis afgeleverd krijgt.

Ik koos voor clips omdat ik graag de mogelijk heb de extensions in en uit te doen wanneer ik wil. De eerste twee keer is het wat oefenen om ze in te brengen maar het wordt zo snel een gewoonte dat het na een tijd maar enkele minuten in beslag neemt.
Er is een klein kleurverschil met mijn eigen haar, maar dit stoort me niet. Ik heb van mezelf al verschillende kleuren blond in mijn haar dus de extensions passen hier heel goed bij.

Enkele voordelen van extensions zijn dat je haar er veel voller en dikker mee lijkt. Voor de mensen met dun haar is dit dus zeker een oplossing. Ook kun je er veel leuke kapsels mee maken voor lang haar, dus kan je veel meer haartutorials op youtube meedoen!

Er doen veel verschillende verhalen de ronde over de levering en kwaliteit van 1001 extensions. Omdat dit mijn eerste ervaring is met extensions kan ik geen professionele review geven over dit product maar zelf heb ik mijn extensions wel goed ontvangen en vult het mijn haar goed aan. Ze zijn in het algemeen niet heel dik, maar omdat ik van mezelf dik haar heb valt dit niet zo op.

Deze extensions zijn te verkrijgen op http://www.1001extensions.nl/.

Quote: Style is a way to say who you are without having to speak. -Rachel Zoe

Volg:

29 Reacties

 1. 10 januari 2014 / 14:31

  Ik heb deze ook geprobeerd! Vond ze wel heel mooi, maar zoveel moeite om in te doen. En ik vond het eigenlijk te dun aan de onderkant waardoor je de overgang zo goed zag. Fijne review. X

 2. 10 januari 2014 / 16:34

  Ik vond extensions lang mooi, maar zodra je het ziet vind ik het minder leuk 🙂 ze staan je wel erg goed!

 3. 10 januari 2014 / 21:11

  Wat ik raar vind is dat ze heel veel mensen extensions sturen? gratis? ik ook al en hier boven ook al een meisje dat vind ik wel raar van dat bedrijf want ik hoor opeens heel veel over oplichterij en verroeste clipjes en dat ze bloggers alleen maar goede kwaliteit exentensions toesturen.. maar goed ik heb de mijne ook en ben er wel tevreden over maar vind het lastig om ze zelf in te zetten.. hoe doe jij dat? liefs x

 4. 11 januari 2014 / 13:07

  Ik had ook ooit contact met dit bedrijf..had ze ook even gegoogle..Wat ik vond over t bedrijf,,,Ik vroeg ze hierover daarna nooit meer iets gehoord van 100e1 extensions…Niet echt professioneel dus..

  Veel plezier met je nieuwe look!

  New blogpost: Sammydress.com packet

 5. 11 januari 2014 / 16:28

  hmz.. de kleur is goed maar de dikte echt niet hoor, zou ze zelf zo niet dragen persoonlijk.

 6. 11 januari 2014 / 17:31

  Ik heb ze ook! Moet nog een review schrijven maar ik vind het echt lang werk om in mijn haar te steken..
  Daarnaast zijn ze ook erg dun dus denk ik eraan om ze af te knippen tot op mijn eigen lengte waardoor ze gewoon meer volume geven, maar helaas is er dan geen verlenging meer….

  Liefs

 7. 11 januari 2014 / 23:30

  Staat je in elk geval goed, maar het zou schande zijn als het bedrijf inderdaad mensen oplicht. Oppassen, dus!

 8. 12 januari 2014 / 12:07

  van de voorkant zie je het verschil helemaal niet, mooi!

 9. 12 januari 2014 / 20:17

  Fijne review! Maar je eigen haar vind ik veel mooier.
  en wat heb je een leuke site.
  Liefs Chantal

 10. 13 januari 2014 / 14:45

  De kleuren komen mooi overeen ziet er mooi uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *