New: sieraden New Look

New Look behoort tot mijn favoriete winkels. De kleding vind ik altijd mooi en prijselijk, ze hebben prachtige schoenen en ook hun sieraden zijn geweldig. Onlangs was er op school een les afgeschaft, reden genoeg om even de New Look binnen te springen! 

Als eerste kocht ik deze halsketting voor €2,50, prijselijk dus! Het sleuteltje is best wel opvallend en kan echt prachtig staan bij sommige outfits. Ik denk wel dat dit zo een love-hate halskettinkje is. Ofwel ben je er helemaal verliefd op, ofwel is het helemaal niet je stijl. Bij mij was het dat eerste en ik besloot hem mee te nemen. 
Waar ik bij een sieraad altijd blij van wordt, is als hij zowel de kleur zilver als de kleur goud of brons heeft. Persoonlijk combineer ik graag en wil ik er altijd voor zorgen dat alles goed bij elkaar past. Als ik gouden oorbellen aanheb, zal ik geen zilveren armband dragen. Wat er dus zo leuk is aan een juweel die de twee kleuren bevat is dat je het dus de ene keer met zilver kan combineren en een andere keer met goud.
Als tweede en laatste kocht ik deze mooie armbanden. Of “tekstarmbanden” hoe ik ze noem. Ik zocht hier al een hele tijd naar, maar vond nooit echt mijn smaak. Vond ik het wel, was de prijs veel te duur. New Look to the rescue, want hier kosten ze normaal €14,99 maar waren afgeprijsd naar €11,00
Wat ik zo leuk vind aan deze armbanden is dat er niet alleen tekst is op de buitenkant, maar ook vanbinnen. Natuurlijk kun je dat wel niet zien als je ze aanhebt, maar toch vind ik dat best speciaal! Ook zijn ze niet gewoon rond, als je goed kijkt buigen ze een beetje en lijkt het alsof ze één keer omslaan.
De zinnetjes die erop staan:
Love…as though you have never been hurt before.
Live…as though heaven is on earth.
Dance…as though no one is watching.
Sing…as though no one can hear you.
Ik ben er ook erg blij mee dat de kleur brons is omdat ik hier net naar zocht. Ik had al zoveel armbanden in goud, wit en zilver en zoek wat meer naar zwart en brons.
Quote: Do what makes you happy, be with who makes you smile. Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
Volg:

31 Reacties

 1. 7 november 2013 / 22:45

  Lekker is dat soms als je les uitval hebt, om dan gewoon even te shoppen. Leuke sieraden !!!
  Liefs,

 2. 8 november 2013 / 06:33

  Wat een super leuke sieraden!! Ik vind die ketting echt heel schattig! 🙂 X

 3. 8 november 2013 / 07:53

  Oh leuk, die armbandjes zijn zo schattig ^^

  Liefs, Liese

 4. 8 november 2013 / 12:23

  Dat sleuteltje is heel mooi! Zelf ga ik ook graag winkelen bij New Look 🙂

 5. 8 november 2013 / 18:58

  cool! 🙂
  would you like to follow each other?
  just let me know
  xx
  Marlena

 6. 8 november 2013 / 19:56

  Die halsketting, deja vu. Heb ongeveer dezelfde maar dan van Intertoys (of zo). Je moet voor de grap eens googlen op Tiffany's Fleur de lis. Mooie armbanden en mooie boodschappen.

 7. 8 november 2013 / 20:14

  Mooie sieraden, ik vind vooral je armbanden gaaf! En wat een mooie quote! x

 8. 9 november 2013 / 13:49

  Heel mooie sieraden!
  Leuke blog, ik volg je nu via bloglovin 🙂
  x

 9. 13 november 2013 / 14:05

  Wat een super leuke sieraden! Die armbanden vind ik vooral erg mooi 🙂

 10. 13 november 2013 / 15:55

  Prachtige sieraden! Vooral die armbandjes zijn zo mooi met die tekst op.

 11. 16 november 2013 / 17:44

  De armbandjes met de tekst op zijn mijn favoriet! De rest is natuurlijk ook heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *