Mijn verjaardags wish list

Mijn verjaardag komt er binnenkort aan! Ach ja binnenkort, pas 28november maar zo ver is dat niet meer. En het enige wat dit jaar anders is, is dat ik een verlanglijstje heb van wat ik graag zou hebben of achteraf zou willen kopen. Dit is de eerste keer dat ik dit maak. Wat steeds tot frustratie leid van vrienden en familie rond mij, omdat ze nooit weten wat ze mij moesten kopen. Natuurlijk hoeven ze me ook helemaal niets te kopen en dat vertel ik hun ook steeds. Maar omdat ze er toch bleven naar vragen, heb ik eindelijk een wishlist!

Camera: Canon EOS 600

Natuurlijk hoeft niemand dit voor me te kopen, want dit is veel te duur! Maar ik hoop met wat ik al gespaard heb en het geld dat ik voor mijn verjaardag krijg, ik genoeg heb om dit geweldige toestel te kopen. Niet dat ik er niet het geld voor heb, maar het geld van vakantiewerk staat op een andere rekening. Het geld dat ik hiervoor al heb is namelijk geld dat ik verdiend heb door kleine klusjes,… te doen. Waarom ik het geld niet neem van mijn vakantiewerk? Omdat ik het eigenlijk wel leuk vind om te sparen voor iets dat je heel graag wilt.

Horloge: Wit keramiek & rose goud

Ook dit prachtige horloge staat op mijn wishlist. Wel heb ik nog niet gekozen van welk merk ik wil dat hij is, alleen de kleuren heb ik al gekozen. Graag zou een wit keramiek met rose goud horloge hebben, en het model op de foto hierboven komt dicht in de buurt!

Boek: Lauren Conrad – Beauty

Dit boek staat al enorm lang op mijn verlanglijstje! Haar vorige boek Style heb ik al een tijdje en vond ik zo een fantastisch boek dat ik absoluut haar volgende wil. Dit boek is voor €17,95 te koop bij Cosmox, een webshop die geen verzendingskosten vraagt en waar je de mogelijkheid hebt om met een overschrijving te betalen als je het pakketje hebt gekregen.

Sleek i divine vintage romance

Dit palette zag ik al vaak op Beauty blogs en reclame voorbijkomen en ben er meteen verliefd op geworden. Het palette bevat zulke prachtige kleuren waarmee zoveel verschillende looks kunnen worden gemaakt. Ik kan niet wachten totdat ik dit palette in handen krijg en kan beginnen experimenteren! Dit Sleek palette kost €9,99.


Kokosvet
Ook hier ben ik er nog niet uit van welk merk ik het precies wil kopen. Wel heb ik al zulke goede dingen gehoord over wat een positief effect het kan hebben op je haar. Aangezien mijn haar erg droog is de laatste tijd en de zure winter ook weer voor de deur staat, moet ik mijn haar extra in de watten leggen. Hier is kokosvet dus hopelijk perfect voor.
Wel heb ik geen idee hoe ik eraan kan geraken. Als iemand tips heeft waar ik ergens goede kokosvet kan kopen?
Beauty Box: Deauty
EINDELIJK is hij ook beschikbaar in België. Graag zou ik hier binnenkort een abonnement op hebben. Deauty stuurt elke maand een Beautybox op met daarin 5 of 6 producten van verschillende merken. Dit kunnen zowel verzorgingsproducten als beautyproducten zijn. Dit voor maar €15,00 per maand!
Quote: The beauty of a woman is not in a facial mode but the true beauty in a woman is reflected in her soul. It is the caring that she lovingly gives the passion that she shows. The beauty of a woman grows with the passing years. – Audrey Hepburn
Volg:

23 Reacties

 1. 3 november 2013 / 22:31

  Mooie wishlist! Dat kokosvet kan je vinden bij natuurlijkere winkels zoals De Tuinen of Essenza 🙂 Echt heerlijk voor je haren 🙂

 2. 4 november 2013 / 08:15

  Zo'n mooie camera en dat horloge zou ik ook wel willen 😉 Hopelijk kan je de camera binnenkort kopen!

 3. 4 november 2013 / 10:37

  Whoa die camera wil ik ook wel. Leuke wishlist (:

 4. 4 november 2013 / 13:24

  ah die canon wil ik ook al jaren! En dat sleek palette zag ik laatst ook langs komen.

 5. 4 november 2013 / 17:38

  Over het meeste zijn we het wel eens, haha! Leuk. 🙂

 6. 4 november 2013 / 20:37

  Leuke wishlist heb je! Ik heb mezelf op de dag van de webshop een Deauty-abonnement voor 3 maanden cadeau gedaan :-). Blij!

 7. 5 november 2013 / 10:22

  Ik wil Beauty van Lauren Conrad ook nog steeds, maar telkens komt het er maar niet van 🙂 En dat Sleek palette, beautiful! X

 8. 5 november 2013 / 22:08

  Super leuke wishlist! Ik zou ook best wel een nieuwe camera willen hebben om beter foto´s en youtube filmpjes te kunnen maken.

 9. 6 november 2013 / 08:03

  Die camera staat ook nog zeer hoog op mijn wishlist! Vind het zo'n mooie en lijkt me echt een super camera

 10. 6 november 2013 / 21:39

  Geen wonder dat dit op je wishlist is terecht gekomen. De horloge is prachtig en veelgezien bij bloggers. Net als het palette en camera, vooral camera is handig. Voor de kokospot zou ik bij in Essenza en misschien Bio-Planet gaan kijken.

 11. 6 november 2013 / 22:06

  Hele mooie wishlist! Ik zou alles ook wel willen hebben, het boek Beauty heb ik alleen al. Echt een aanrader trouwens, want ook dit boek is weer geweldig en enorm handig. x

 12. 14 oktober 2015 / 19:01

  Zo'n leuke wishlist.
  Ik ga ook zo'n wishlist aanmaken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *