Ooglook: Catrice Nude Palette

Soms heb je gewoon van die gezellige weekenden en dit weekend was er weer zo een. Door de proefexamens die eraan komen, kwamen er twee vriendinnen slapen waarmee ik overdag zou studeren en het later in de avond gezellig mee zou maken om lekker een filmpje te zien en wat bij te praten. Gisteren heb ik bij een van hen een ooglook gemaakt die ik jullie vandaag laat zien.

Ze mocht kiezen wat voor ooglook zou wou en koos voor een Nude look. De ooglooks die ik het mooist vind zijn vaak met nude kleuren, omdat deze simpelweg bij alles passen van kleding en ook bij alle gelegenheden zit je met een natuurlijke look juist.

De icoontjes geven aan welke kleuren ik heb gebruikt en ook de volgorde waarin ze staan kloppen. Het eerste kleurtje was mijn basis kleur waarmee ik werkte. Daarna gebruikte ik de tweede kleur voor de arcade boog. De derde kleur gebruikte ik vanaf de buitenkant tot het midden van het ooglid en niet hoger dan de arcade boog. Als laatste gebruikte ik de meest donkere kleur voor aan de buitenkant, waar ik een kleine wing mee maakte.
Op de foto hierboven kun je de kleine wing, die ik gemaakt heb met de donkerste kleur van het palette, duidelijk zien. Ik vond het leuk om met deze kleuren bij haar te experimenteren. Omdat zij bruiner is dan mij, kan dit soms een compleet ander effect hebben wat ik geweldig vind. 

Voor onder het oog heb ik de Cream Eyeshader van Hema gebruikt, die eigenlijk bedoeld is voor boven het oog maar ik vind hem aangenamer om als oogpotlood te gebruiken. Dit product gebruikte ik alleen van in de buitenhoek tot nog net niet in het midden. Daarna gebruikte ik de Catrice highlighter pen voor de rest van de waterlijn. De mascara die ze draagt is mijn favoriete mascara van Yves Rocher.

Bedankt aan mijn vriendin Mariel omdat ik mocht experimenten met mijn make-up en ze ook nog eens fotomodel wou spelen.

Quote: “Life is like a camera. Focus on what’s important, capture the good times,
develop from the negatives, and if things doesn’t work out, take another shot” ♥

Volg:

29 Reacties

 1. 10 november 2013 / 22:06

  Vindt het zelf ook altijd erg leuk om bij verschillende oogvormen te experimenteren! De ooglook heb je mooi gemaakt en die tweede kleur is fijn!

 2. 10 november 2013 / 22:26

  Je hebt er echt een mooie ooglook meegemaakt, dat is echt goed staat!

 3. 11 november 2013 / 08:21

  Wat een mooie look en wat een leuke foto's!! Ik vind het ook altijd zo leuk om te experimenteren en dan vooral als een van mijn vriendinnen dat ook leuk vindt! 🙂 X

 4. 11 november 2013 / 14:54

  Mooie ooglook zeg, prachtig gedaan. Ik gebruik mijn palet ook heel erg vaak

 5. 14 november 2013 / 05:53

  Heel mooi, ik hou wel van dit soort simpele maar toch mooi opgemaakte ooglooks :)!!

  liefs Rosie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *