Mobile Diary: januari 2016

Februari is begonnen, dus dat betekent dat de Diary van vorige maand online komt! Begin januari is er eigenlijk niet zoveel gebeurd. Het waren examens dus moest er gestudeerd worden en was er even niet zoveel tijd voor iets anders. Ik had tegenover andere studenten wel lekker snel gedaan met mijn examens dus heb ik de rest van de maand wel nog kunnen genieten. Mijn vriend had ook een week vakantie dus hebben we samen enkele leuke uitstapjes kunnen doen. Zo gingen we naar het autosalon, deden we een citytrip naar Mechelen en gingen we schaatsen. Ook gingen we op restaurant omdat mijn vriend zijn grootmoeder 70jaar werd. Genoeg leuke dingen dus in januari!

Terwijl de mannen naar een whiskyproeverij waren, gingen de vrouwen (waaronder ik, mijn mama en schoonzus) gezellig op café. Ik bestelde er ook deze overheerlijke pannenkoek met vanille ijs en warme chocoladesaus; of een pannenkoek mikado, zoals het hier noemt. 
Het was zoals elk jaar Autosalon in Brussel, maar dit jaar was het eerste jaar dat ik er naartoe ging. Ach ikzelf ben niet zo een grote fan van auto’s, maar mijn broer en vriend wel, dus ging ik toch maar mee. Het was wel een leuke ervaring, maar een jaarlijks uitstapje zou ik er niet van maken. 
Ik ging met mijn vriend gezellig een dagje naar Mechelen. Het was een onwijs fijne dag, het hele verslag kun je hier *klik* lezen
Ik ging schaatsen met mijn vriend, zijn zus en vader. Het was al zo ontzettend veel jaren geleden dus in het begin was het echt even terug wennen op het ijs. Even later kreeg ik het weer wat onder de knie en ik ben ook geen enkele keer gevallen! *Proud face*. De schaatsen deden wel na een tijdje pijn aan mijn voetjes haha. 
Lekker gezellig eens iets gaan drinken met enkele vriendinnen. De onderzetterjes vond ik zo ontzettend leuk! 
Volg:

16 Reacties

 1. 4 februari 2016 / 18:26

  Ziet er gezellig uit allemaal! Ik smelt bijna weg door de pannenkoek!

 2. 4 februari 2016 / 18:52

  Wat gezellig! Heerlijke pannenkoek, krijg er trek van.

 3. 4 februari 2016 / 19:43

  Gefeliciteerd met je vriend zijn grootmoeder. :-)Ik ben dol op pannenkoeken met vanille ijs. Als ik pannenkoeken bak en ijs in huis heb, dan neem ik ze altijd samen als toetje. 🙂

 4. 4 februari 2016 / 20:05

  Heerlijk zijn dat soort pannenkoeken. Volgens mij heb je best een fijne maand gehad 🙂

 5. 5 februari 2016 / 10:17

  Haha, die onderlegger heeft groot gelijk 😉 En oh man, wat heb ik nu zin in een goeie pannekoek…

 6. 5 februari 2016 / 16:30

  Oeh, een pannekoek met vanilleijs lijkt me echt een top combinatie. Dat moet ik écht een keer proberen!

 7. 5 februari 2016 / 19:34

  Nog gefeliciteerd met de grootmoeder van je vriend! Die pannenkoek ziet er lekker uit.

 8. 5 februari 2016 / 20:37

  oh wat heerlijk …..schaatsen! ja dat is elke keer weer eventjes wennen als je dan weet op je schaatsen staat…Ik ben er gek op, maar de laatste jaren een beetje bang dat ik toch wat zou breken, als ik val…de teskst op de onderzetters is zeker heel erg leuk,,,

 9. 6 februari 2016 / 11:08

  Wat leuk de autosalon en schaatsen. Moest wel een paar keer cecemel lezen, voor mij blijft t chocomel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *