Grace Cole shower Gel & Body Scrub

Grace Cole England, een merk waarvan ik eigenlijk nog nooit gehoord had. Maar toen ik onlangs aan het shoppen was in Mechelen kwam ik bij de winkel ‘Holland and Barrett’ deze Shower gel en body scrub tegen. Omdat het solden waren was er ook een mooi procentje op, dus besloot ik deze te kopen.

Met deze fleurige verpakking sprongen deze producten snel in het oog. De shower gel heeft zo een fel roze verpakking en de body scrub een doorzichtige verpakking. Maar omdat de substantie roos is, straalt deze ook mooi roos uit. Na de verpakking sprak de geur me ook meteen aan. Het is niet het seizoen, maar als je hieraan ruikt lijkt het net zomer! Dat komt omdat de geur watermeloen en roze pompelmoes bevat.

Zowel de shower gel als de body scrub hebben een ‘druksysteem’ (zoals ik het noem). Als je op de ene kant drukt gaat de andere kant omhoog, waar een opening is zodat je de scrub of shower gel eruit kan knijpen. Wat ik ook leuk vind is dat op de dop ook nog eens de naam ‘Grace Cole’ staat, dat geeft zowat een extra touch wat de uitstraling betreft.

Zoals ik hierboven al zei, ruikt zowel de shower gel als de body scrub naar watermeloen en roze pompelmoes. Bij de shower gel lijkt de geur van watermeloen meer naar boven te komen. De substantie is ook redelijk lopend. Als je op zoekt bent naar een shower gel dat heerlijk schuimt is dit niet wat je zoekt. Als je deze shower gel inwrijft begint het niet te schuimen waar blijft de substantie blijft wat lopend. Wat wel heel positief is, is de geur. Die blijft lekker hangen en je waant je even op vakantie.

Bij de body scrub is de geur net andersom. Hier komt de roze pompelmoes meer naar boven en ligt watermeloen eerder wat op de actergrond. Beide vormen dus een hele goede combinatie en ook hier blijft de geur lekker hangen. Een ruwe scrub is deze body scrub niet. De inhoud bevat kleine scrubbubbeltjes, die wel grondig werk leveren op je huid. Ik hou wel van een eerder fijne scrub.

As conclusie ben ik tevreden over deze producten. Enkel jammer dat de shower gel niet veel schuimt, maar dit is voor iedereen anders. Ik hou wel van lekker wat schuim. Persoonlijk is dit dan ook het enige minpuntje dat ik kan vinden. Als positief springt de geur er echt bovenuit, na het douchen blijft die ook nog lekker even hangen. Jammer dat ik in de winkel van deze producten geen body lotion heb gevonden, anders had ik deze zeker gekocht. Ook de verpakking vind ik heel fleurig, wat past bij de lekkere geur.

Ik kocht deze shower gel en body scrub bij Holland & Barret. Beide kosten ze €4,99 per stuk, maar door de solden ging er voor beide 75% korting af.

Volg:

16 Reacties

 1. 7 februari 2016 / 17:48

  Dit product zit zeker er leuk uit met zo’n verpakking. Lekker Vrolijk.  Zomergeur, dat mis ik zeker wel. lekker hangen en je waant je even op vakantie door je omschrijving heb ik meteen zin om dit product zelf te gaan proberen.

 2. 7 februari 2016 / 19:06

  Ik kende dit merk nog niet, leuk om nieuwe te ontdekken. Ziet er erg leuk uit, roze is altijd vrolijk.
  Liefs,
  Elles

 3. 8 februari 2016 / 10:55

  Ik heb ook nog nooit eerder van dit merk gehoord. Het lijkt me een fijn product en zo aan de geur te zien zou het helemaal heerlijk in de zomer zijn!

  -x-

 4. 8 februari 2016 / 13:42

  Mooie opvallende verpakking, de geur is vast ook erg lekker 🙂

 5. 8 februari 2016 / 15:00

  Ik vind het juist fijn als het niet te veel schuimt, dus voor mij klinkt dit ideaal!

 6. 9 februari 2016 / 07:47

  Ik kende dit merk ook niet, maar het lijkt me heerlijk spul! Wel jammer dat het niet echt schuimt want dat vind ik altijd wel fijn. De geur spreekt me in ieder geval wel erg aan.

 7. 9 februari 2016 / 18:12

  De verpakkingen zien er leuk uit en de geur lijkt mij ook wel heel lekker!

 8. 15 februari 2016 / 12:38

  Klinken als fijne producten! De geur is vast ook héérlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *