Makeup Obsession oogschaduw palette

Makeup Obsession palette

Als jullie je dit artikeltje nog herinneren dan is het geen geheim dat ik dit pareltje al een tijdje in handen heb. Maar laatst herinnerde ik me dat ik hier eigenlijk nog helemaal geen review van online had gezet. Vandaag zet ik dit recht en vertel ik jullie mijn mening over dit oogschaduw palette. 

Makeup Obsession palette

Dit Makeup Obsession palette is er een dat je zelf kunt vullen met de kleurtjes die je mooi vind. Ik ging vooral voor kleurtjes die aanleunen tegen bruintinten, omdat ik dit persoonlijk zelf het meeste draag.

Makeup Obsession palette

Ik ontdekte dit merk in de Boozyshop webshop. Eigenlijk wou ik al een hele tijd eens graag zelf een palette samenstellen. Tot nu toe heb ik altijd al volledige palettes gekocht en er zitten altijd wel kleurtjes in dat je niet of minder gebruikt. Ik was nieuwsgierig of dit nu, bij een palette dat ik zelf samenstelde, anders zou zijn.

Makeup Obsession palette

Zoals ik al zei koos ik dus zelf de kleurtjes, maar ook het palette zelf kon je kiezen. Dit voor zowel de kleur als de grootte. Ik kocht het Rose Gold palette in Large voor €9,95. Een oogschaduw kleurtje kost €2,49/stuk.

Makeup Obsession palette

Makeup Obsession palette

Ik heb de oogschaduw kleurtjes erin gezet in de volgorde dat ik persoonlijk het fijnst vind om te gebruiken. Bovenaan de lichtste kleurtjes dat ik gebruik onder mijn wenkbrauwen, op mijn ooglid of in mijn binnenste ooghoek. Op de tweede rij de kleurtjes dat ik gebruik als basiskleur of fijn vind als overgangskleur. En als laatste de donkerste kleurtjes dat ik gebruik in mijn buitenste ooghoek en arcadeboog.

Makeup Obsession palette swatches

Swatches eerste rij:

Pearl – Champagne – Scene – Lucky Charm

Swatches tweede rij:

Cinnamon – Alba – Burnt – Rare

Swatches derde rij:

Cosmo – Bullet – Starstruck – Espresso

Makeup Obsession palette

En ja hoor, dit palette gebruikte ik al vaak met heel veel plezier! Ik betrap er mezelf op dat ik wel nog altijd voorkeur-kleurtjes heb, ook al heb ik alle kleuren zelf gekozen. Maar je favorietjes hebben is waarschijnlijk gewoon iets menselijk ;-). Ik ben in de toekomst zeker van plan mijn eigen kleurtjes nog eens te kiezen in een palette.

Ook over dit merk ben ik zeer te spreken! Prijs-kwaliteit verhouding zit hier zeker goed. Dat kan je ook zien aan de pigmentatie van de swatches hierboven. Ook op je oog blijft de kleur mooi houden en heb ik geen last van fall-out. Duimpje omhoog voor dit merk tot nu toe!

Hebben jullie al eens je eigen palette samengesteld?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 20 april 2017 / 12:29

  Wat leuk dat je een eigen palette kan samenstellen! Mooie kleuren ook!

 2. 21 april 2017 / 09:38

  Wat een prachtig samengestelde palette, grappig dat je nog steeds voorkeur hebt. Je hebt alles hier zelf uitgezocht. 🙂

 3. 21 april 2017 / 13:06

  Wat een prachtige kleurtjes! Ik kende dit merk nog niet, maar het klinkt veelbelovend! Ik vind zelf een palette samenstellen ook leuk of ieder geval het lijkt me leuk, ik heb het nog nooit gedaan haha. Best wel bizar als je mijn hele make-up stash zou zien haha.
  Leuke blog ook trouwens!

 4. Britt
  21 april 2017 / 14:00

  Ik heb al een paar kleuren van dit merk, en ik ben helemaal fan! Voor een klein prijsje heb je relatief goede oogschaduws!

 5. 21 april 2017 / 14:13

  Ik vind het altijd zo fijn wanneer je je eigen palette kunt samenstellen! Ik vind het daarom nu ook echt leuk dat Essence dat nu heeft. De oogschaduws die je hebt gekozen zijn erg mooi! Heel goed gepigmenteert zo te zien!

 6. 24 april 2017 / 19:20

  Aah wat eenheerlijke kleuren! Ik ben momenteel helemaal gek op dit soort tinten! Xx

 7. 26 april 2017 / 18:09

  Wat handig dat je dit zelf zo kunt samen stellen! Mooie tinten zitten er tussen

 8. 28 april 2017 / 16:06

  Oh, wauw. Ziet er super mooi en ook goed gepigmenteerd uit. Prachtige kleuren ook! Klinkt alvast veelbelovend. Zelf heb ik nog nooit zo’n palette samengesteld maar heb ik dat altijd al eens willen doen. Moet er dringend maar eens werk van maken 🙂

 9. 20 mei 2017 / 16:21

  Wat een mooie palette, prachtige kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *