8x leuke ideeën voor Moederdag

De leukste ideetjes voor moederdag

Het is weer bijna de dag van het jaar waarbij we onze mama eens helemaal in de bloemetjes mogen zetten. Persoonlijk vind ik 1 dag op het jaar eigenlijk iets te weinig voor wat mijn moeder allemaal voor mij doet. Maar des te meer reden om extra mijn best te doen die ene dag. Daarom vind je in dit artikeltje allemaal leuke en originele ideetjes om je moeder mee te verassen op moederdag! 

De leukste ideetjes voor moederdag

De leukste ideetjes voor moederdag

De leukste ideetjes voor moederdag

 

♥ 1. Cupcakesboeket: Zeg het eens niet met bloemen. Want dit is geen boeket met bloemen, maar met cupcakes! Heel lekker én eigenlijk niet eens zo moeilijk.

♥ 2. Moederdaglunch: Ontbijt op bed is leuk, maar als je moeder op die van mij lijkt is in bed blijven liggen het laatste wat mijn mama graag doet. Wat zij wel graag doet is gewoon lekker aan tafel zitten met heel haar gezin. Dus zorg dat het het hele gezin op de hoogte is en heb je een zus of broer dat al het huis uit is, verras je mama dan en nodig ook hun uit voor een lekkere lunch die jij klaarmaakt. Inspiratie voor lekkere moederdag lunch-recepten vind je in deze post. En ook dit artikeltje is perfect om wat inspiratie op te doen.

♥ 3. Gevulde pantoffels: Geef je moeder iets lekker cozy dit jaar. Deze pantoffels gevuld met allemaal kleine cadeautjes (nagellak, lipbalsem, chocolade) is daarom het perfecte cadeautje en ook nog eens heel schattig!

♥ 4. Persoonlijke theezakjes:  Op de blog van LifeByRosie vond ik dit leuke ideetje! Als je moeder graag thee drinkt is dit zeker een must en ook nog eens heel makkelijk om te maken.

♥ 5. Jij bent.. koekjes: Deze koekjes met een persoonlijke boodschap voor je moeder zijn lekker en lief!

♥ 6. Tuin Essentials: Heeft je moeder liever een praktisch cadeau en houd ze ervan in de tuin te werken, dan is dit zeker wat voor haar. Deze soort cadeau’s kan je trouwens ook altijd wel maken in andere thema’; zoals koken of een mandje met allemaal me-time spa items.

♥ 7. Happy mother’s day Kaart: Een kaart is eigenlijk iets waar niet meer zoveel aan gedacht wordt, maar ik vind het nog altijd leuk om te krijgen. Al helemaal als je hem zelf gemaakt hebt.

♥ 8. Moederdag Printable: Even een leuke printable voor moederdag om mee af te sluiten. Met een beetje creativiteit kun je dit op veel verschillende manieren gebruiken. Je kun het op je cadeautje plakken, eraan vastnieten of gewoon in een kadertje aan je moeder geven bijvoorbeeld!

Waarmee ga jij jouw moeder verassen?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 4 mei 2017 / 10:21

  Ik ga graag uiteten met mijn moeder of anders eventueel f mooi boeket

 2. 5 mei 2017 / 08:57

  Wat ziet dit er allemaal schattig uit zeg. Mijn moeder is er niet meer om mee te vieren helaas. 🙂

 3. 7 mei 2017 / 11:27

  Ik neem mijn ouders graag uit eten met zo’n gelegenheden. Daar genieten ze veel meer van. Toch vind ik het leuk hoe iedereen uitkijkt naar kado’tjes.

 4. 18 mei 2017 / 19:57

  Moederdag is inmiddels al voorbij maar wat een leuke ideeën heb je verzameld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *