On it’s way: Bestelling palette Makeup Obsession

Makeup obession palette

Yay, eindelijk nog eens een make-up bestelling geplaatst! Het is al een tijdje geleden maar toen ik gisteren aan het rondsnuffelen was op de website van Boozyshop, was natuurlijk alle hoop verloren, haha. Alle meiden met een liefde voor make-up wéten dat het heel gevaarlijk is om een beautywebsite te bezoeken terwijl je eigenlijk niet van plan bent iets te kopen. Maar je winkelwagentje is aan het einde toch weer gezellig vol. Dat was dus natuurlijk ook bij mij het geval.

Makeup obession palette

Makeup obession palette

Ik heb zelf de kleuren gekozen voor een palette van het merk Makeup Obsession. Dit wou ik eigenlijk al een hele tijd doen. Ik vond het wel leuk om lekker zelf alle kleuren uit te kiezen. Zo weet je zeker dat je alle kleurtjes in het palette mooi vind en gaat gebruiken. Ik koos daarom ook voor een nude-palette met bruintinten. Vooral omdat ik nude-kleurtjes persoonlijk het meeste en liefste draag.  Ik heb geprobeerd een palette te maken met kleuren waarmee ik een volledige ooglook kan maken. Dus met enkele basiskleuren – zoals Cinnamon, Alba en Burnt –  een kleur voor onder mijn wenkbrauwen – zoals pearl – kleuren voor op mijn ooglid en ooghoek – Champagne, Scene, Lucky Charm – en de laatste kleuren voor opbouwing en afwerking – Rare, Cosmo, Bullet, Starstruck en Espresso – .

Natuurlijk koos ik voor een Rose-gold palette. De afgelopen tijd ben ik echt van deze kleur gaan houden. Ik was dan ook heel blij toen ik te weten kwam dat er een palette in die kleur bestond. Het ziet er best luxueus uit zo. Ik kan niet wachten!

Heb jij al iets van Makeup Obsession?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. Britt
  4 februari 2017 / 10:47

  Ik heb toevallig een klein maandje gelezen een bestelling geplaatst, ik ben zeer tevreden! Ik ben benieuwd naar alle kleurtjes die jij hebt!

 2. 4 februari 2017 / 13:40

  Herkenbaar, haha! Zo’n rose gold palette ziet er inderdaad erg chic uit. Leuke kleuren heb je uitgekozen! Ik denk dat ik Rare, Cosmo en Starstuck de mooiste vind.

 3. 4 februari 2017 / 17:21

  Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van de oogschaduws! De kleuren zien er wel heel mooi uit 🙂

 4. 4 februari 2017 / 19:43

  Wat een mooie palette, ik zelf heb nog niks van deze merk.

 5. 5 februari 2017 / 12:44

  Wauw, prachtige producten zeg! Ik ben heel erg benieuwd naar dit merk. Heel gevaarlijk voor mij dit haha, nu wil ik ook een bestelling plaatsen. ;/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *