Mijn Make-up plekje

Mijn Beauty plekje

Al van sinds ik ben begonnen met make-up wou ik zoals elke andere make-up liefhebber graag een eigen beautytafel. Maar toen ik nog bij mijn ouders woonde had ik er jammer genoeg geen plaats voor. Dus bleef die wens een tijdje links liggen. Toen mijn vriend en ik beslisten om samen te gaan wonen, is dat denk ik een van de eerste dingen dat ik meteen ben gaan kopen. Een zetel, eettafel, bed? Nee joh, een beautytafel is veel belangrijker! 

 

Mijn beauty plekje

Mijn beauty plekje

Mijn beauty plekje

Mijn beauty plekje

Mijn beauty plekje

Mijn beauty plekje

Mijn vriend en ik wonen ongeveer al 3,5maand samen en alles begint een beetje in zijn plooi te vallen. Dus ook mijn make-up plekje. Natuurlijk zijn er nog genoeg dingen dat ik graag zou veranderen. Zo wil ik graag een andere leuke manier vinden om mijn lipstick te organiseren. En in de houten oorbellen hanger is er nog veel te veel plaats over. Jammer genoeg zijn er enkele oorbellen verloren gegaan in de verhuis en hangt die daarom zo leeg. (Gelukkig is dit een goede reden om er veel bij te kopen) Maar op dit moment ben ik ook best wel tevreden met hoe het nu is. Dus krijgen jullie met dit artikeltje een eerste sneak peek in ons appartementje!

Waar houden jullie je make-up? Heb je ook een eigen beauty plekje?

Liefs, Laura

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 12 januari 2018 / 17:01

    Ziet er een fijn plekje uit! Ik heb zelf ook de Ikea Malm tafel als opmaakplekje.
    Liefs,
    Yara

  2. 14 januari 2018 / 10:04

    O wauw, onwijs leuk! Ook met dat ronde rekje aan de muur! Ziet er heel leuk uit.Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *