Dagje shoppen in Amsterdam

Dagje Amsterdam

Voor al mijn lezers in Nederland is een dagje naar Amsterdam misschien niet zo heel speciaal. Maar aangezien ik in België woon is een dagje Amsterdam wel iets waar ik heel hard naar uit kan kijken. Ik was dan ook heel blij toen het zaterdag zover was en ik en mijn vriendin Ann de auto instapte om gezellig een dagje koopjes te doen in deze hele mooie stad. 

Dagje Amsterdam

We kwamen rond een 11uur in de ochtend toe en parkeerde ons in de parkeergarage van de bijenkorf. Daar was het best wel duur om te parkeren maar je auto staat wel veilig en je bent lekker dicht bij de winkels. Aangezien we maar een dagje in Amsterdam waren wouden we niet teveel tijd verliezen met grote afstanden te wandelen.

Amsterdam shoppen

Eerste stop: Primark! Ik denk dat dit een van de grootste Primarks was dat ik tot nu toe heb gezien. Mijn aankoopjes vielen uiteindelijk toch goed mee. Ik kocht onder andere de grappige trui dat ik op de foto hierboven aanheb.

Amsterdam shoppen

Eenmaal de Primark uit was het al tijd voor lunch. We zochten naar een simpele broodjeszaak maar kwamen uiteindelijk terecht bij Le Pain Quotidien. Dit bleek eigenlijk een Belgisch restaurant te zijn waar alles plantaardig, glutenvrij en vooral vegan is. Best wel een hip restaurantje dus, maar wij zijn soms gewoon fan van een heel simpel broodje. We kozen uitendelijk beide voor een warme chocolademelk en ik at er ook en stukje chocoladetaart bij.

Amsterdam Shoppen

De warme chocolademelk vond ik er overigens wel prachtig uitzien.

Amsterdam Shoppen

Nadat we lekker hadden geluncht gingen we verder met shoppen. Ik kocht uiteindelijk nog wat bij de Sting en NYX.

Amsterdam Shoppen

In de late namiddag kwamen we toen dit heerlijke plekje tegen en besloten we dat het tijd was voor een vier-uurtje.

Amsterdam Shoppen

Ik koos voor een chocolatechip-cookie met chocolade erbovenop en witte sprinklers. Niet goed voor mijn dieet maar wel héél lekker en het helemaal waard. Ann koos voor een warme luikse wafel met gesmolten nutella erover.

Hierna was het alweer tijd om naar de auto te wandelen en naar huis toe te rijden. Ik heb echt genoten van Amsterdam en heb me voorgenomen dat de volgende keer dat ik ga er minstens een heel weekend blijf! Binnenkort komt er ook een shoplogje online van mijn aankopen.

Zijn jullie al in Amsterdam gaan shoppen?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 25 januari 2018 / 14:31

  Fijn om te lezen! Ik ben zelf nog nooit in Amsterdam geweest, maar daar gaat dit jaar verandering in komen.
  Liefs,
  Yara

 2. 28 januari 2018 / 13:26

  Heel leuk om te lezen! Ik kom altijd een paar keer per jaar in Amsterdam, maar voor mij is dat misschien inderdaad makkelijker aangezien ik in Nederland woon. Bij een Ice bakery heb ik nog nooit iets gekocht, hihi.

  Lieefs!

 3. 28 januari 2018 / 19:06

  Super leuk dat je in Amsterdam bent geweest! Kan mij voorstellen dat je de volgende keer gelijk een heel weekend zou willen blijven hoor, hihi. In Amsterdam is altijd wel iets te doen of te zien! Ik woon er maar een klein half uurtje van af en kom er sowieso wel een paar keer per jaar. Blijf het een toffe stad vinden. 🙂

 4. 30 januari 2018 / 11:51

  Klinkt als een super leuke dag!
  Ik kom zelf een paar keer per jaar in Amsterdam. Vind het een hele fijne stad om een dagje te winkelen.

 5. 30 januari 2018 / 15:43

  Super leuk! Moet inderdaad een hele belevenis zijn. Ik wist nog dat ik er voor het eerst was. Ik woon er een uurtje vandaan, super leuk om een dagje te spenderen!

 6. 4 februari 2018 / 13:36

  Oeh die chocolademelk zag er inderdaad prachtig uit! Heerlijk, een dagje shoppen Xx

 7. 4 februari 2018 / 18:21

  Ik moet echt nog eens naar Amsterdam! Dit is zo’n leuke stad! En echt heerlijk zo’n dagje shoppen!

 8. 7 februari 2018 / 17:40

  Wat een lekkere chocolademelk! Amsterdam blijft voor mij ook een van de favorieten steden voor een dagje shoppen! Wat is je favo-shop stad in Belgie?

 9. 15 mei 2018 / 18:16

  Wat een fijne dagje shoppen heb je gehad meid..
  Ik zelf ben eerlijk gezegd nog nooit naar Amsterdam geweest..
  Denk dat ik der eens een dagje naar toe moet gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *