shoplog Maison Du Monde

Shoplog Maison du monde

Januari is natuurlijk eerst en vooral de maand van de solden. En dat is dan ook meteen een van de eerste dingen dat ik vorige week gedaan heb. Dit keer als eerste in de Maison Du Monde winkel. Dit is een prachtige winkel waar je vooral decoratie en meubels kunt vinden, maar persoonlijk vind ik het altijd redelijk prijselijk. Behalve twee maal op het jaar, namelijk als de solden er zijn. Dan kun je soms echt koopjes doen. Deze winkel stond dus echt als eerste op mijn lijstje om een bezoekje te brengen zodat ik zeker nog van de beste koopjes kon genieten. 

Shoplog maison du mondeShoplog maison du mondeShoplog maison du mondeShoplog maison du monde

1. Douchegels in compacte verpakking. Dit vind ik altijd fijn om mee te nemen als ik bijvoorbeeld maar voor 1 nachtje op hotel ga. Op deze waren 50% sale en kosten hierna per stuk €1,30

2. Op deze theelichthouder was 70% en kostte daarna maar €1,45

3. Een vershoudsdoos met leuke print komt altijd van pas, toch? Hierop was ook 70% en dit maakte €1.45.

4. Deze leuke kaarslantaarn kocht ik al met vooruitzicht naar de zomer, om gezellig op ons terrasje te zetten. Opnieuw was dit 70% solden en kocht ik dit dan aan €5,45.

5. Gewoon een leuk kaarsje dat heerlijk rook. Opnieuw 70% en ik betaalde het €2,05

6. Een Parfum spray dat ik vooral als home parfum ga gebruiken. Hierop was 50% en kostte €4.95.

7. Opnieuw een kaars met een hele lekkere zoete geur, namelijk suikerspin! Dit was €2.05 met 70% korting.

8. Ik heb een kast vol met leuke notitieboekjes, maar deze kon ik toch weer niet weerstaan. €2,45 met 50% korting.

9. Wat ben je met een leuke notitieboekje zonder bijpassende leuke stickers? Met 50% solden en voor €1,45 kon ik dit maar moeilijk weerstaan.

10. Ja, opnieuw een kaars. Maar aan het tempo dat dit er bij mij thuis doorgaat is dat geen verrassing. Ik betaalde deze €4,15 met 50%korting.

11. En als laatste, hoe kan het nog anders, weer een hele leuke kaars. En in een leuk doosje dat ik achteraf ook nog zeker zal gebruiken. Dit was €6,25 met 30% korting.

Hebben jullie al inkopen gedaan met de solden deze maand?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 8 januari 2018 / 13:11

  Ik ben een echte verslaafde aan kaarsen en theelichten, zo leuk!

 2. 8 januari 2018 / 14:24

  Ooh leuke spulletjes heb je gekocht! Ik vind de kaarsen en het servies altijd enorm leuk bij Maison Du Monde. Zelf heb ik vooral wat kleren geshopt tijdens de solden. Op dat vlak ben ik wel geslaagd, meestal vind ik niets leuks of in mijn maat dat is afgeprijsd.
  Liefs,
  Yara

 3. 9 januari 2018 / 09:31

  Ik vind allereerst dat je dit zeer mooi en leuk hebt weergeven in dit artikel! En wat je kocht hebt is ook allemaal zo leuk! Zeker al die kaarsen! <3

 4. 11 januari 2018 / 08:21

  Wat een leuke aankopen! Ik ken het merk niet ? Bij de H&M zag ik een trui in de aanbieding die ik graag wilde, die ga ik vandaag bestellen.

 5. 14 januari 2018 / 10:03

  Oeh, ik vind vooral die twee laatste kaarsen echt onwijs leuk! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *