De leukste DIY’s voor Valentijn

 

Nog eventjes en het is alweer tijd voor Valentijn. Ik heb altijd al genoten van deze dag. Zelfs toen ik nog geen vriend had, vierde ik dit gezellig met vriendinnen. Valentijn is de dag van de liefde en die zit niet enkel in een relatie maar ook in vriendschap en familie. Dus kan iedereen gezellig van deze dag genieten. En elke reden voor een feestje, is een goede reden, toch? Om in de stemming te komen van Valentijn zijn hier al enkele leuke en makkelijke DIY’s!

 1. Hearts on a stick
 2. Rozen-hart
 3. Slinger met balletjes
 4. Valentijn slinger
 5. Hart met kurk

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje, dan kan ik je nog helpen met dit DIY artikeltje voor wat inspiratie!

Doe jij mee aan Valentijn?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 26 januari 2017 / 12:17

  Leuk gedaan! Vooral die tweede is enorm leuk!

 2. 27 januari 2017 / 10:10

  Wat een leuke ideetjes! Vind zo’n slinger altijd wel heel leuk, maar het gaat mij ietsie te ver om iets voor valentijn te gaan knutselen. Ik vier het niet, voegt voor mij niet zoveel toe 🙂

 3. 27 januari 2017 / 14:33

  De DIYS zien er leuk uit! Wij doen niet per se wat met Valentijnsdag, maar verrassen elkaar meestal op een onverwacht moment met iets leuks 🙂

 4. 3 februari 2017 / 19:02

  Wat en super leuke tips zeg! Ze zien er echt heel gaaf uit!

 5. 4 februari 2017 / 11:21

  Super leuke DIY’s! Die takken zijn mijn favoriet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *