Action Shoplog: véél mintgroen en marble

Shoplog Action

Een weekje geleden bracht ik weer eens een bezoekje aan een van mijn favoriete winkels: de Action. Zoals altijd kwam ik weer buiten met enkele leuke spulletjes, die ik niet echt nodig had. Maar zo gaat dat bij de Action. Je komt altijd met veel meer buiten dan je eigenlijk van plan was. Jammer genoeg ben ik wel het kassaticket kwijt gespeeld dus kan ik er niet de prijzen bij zetten. Wel weet ik dat niets verrassend prijselijk was maar zoals altijd voor een prijsje was te kopen.  

pennen en pennenhouder Action

Action Marble memoblok

Marble en mintgroen notitieboekjes Action

Action heeft hun assortiment van bureauwaren aangepast en ik ben helemaal fan! Ik kocht dan ook een leuke mintgroene penhouder en ook enkele leuke pennen, een goud-marble memoblok en ook enkele marble notitieboekjes en een mintgroen hardcover notitieboek. Na deze aankopen zit ik weer met heel veel liefde aan mijn bureautje.

lippenbalsems Action

Ik kocht drie lippenbalsems die verdacht veel lijken op die van EOS. Binnenkort komt hier vanzelfsprekend dan ook een review over online.

Wattenstaafjes en oorbellen Action

En als laatste kocht ik nog wat oorbelletjes en een zakje wattenstaafjes. Wattenstaafjes gebruik ik vaak om oogschaduw weg te halen als ik last heb van fallout. Deze wattenstaafjes zijn elk apart verpakt wat het dus fijner maakt om enkele op te bergen in mijn make-uptasje. Zo kunnen ze niet al van op voorhand smerig worden, fijn!

Koop jij ook wel eens bij de Action?

Liefs, Laura

Volg:

12 Reacties

 1. Britt
  13 januari 2017 / 08:46

  Wat een schattige dingetjes allemaal, ik houd van deze vrolijke kleuren, ik krijg al helemaal zin in het voorjaar!

 2. 13 januari 2017 / 11:24

  Oh wat zijn die schriftjes leuk zeg, zoiets ben ik niet gewend van de Action! Leuk dat ze dit nog leuker gemaakt hebben 🙂

 3. 13 januari 2017 / 12:48

  Super leuke spulletjes! Vooral de notitieboekjes zien er kei tof uit 🙂

 4. 13 januari 2017 / 16:19

  Oeh, die bureauwaren vind ik er echt wel leuk uitzien! Dringend nog eens een bezoekje brengen aan de Action blijkbaar 🙂

 5. 14 januari 2017 / 14:00

  Die marble notitieboekjes vind ik erg leuk eruit zien!

 6. 16 januari 2017 / 16:43

  Oh die notitieboekjes zien er veel te leuk uit!

 7. 18 januari 2017 / 21:46

  Ohh, van het mintgroene notitieboek heb ik laatst een grijze versie gekocht bij de Action. Het is niet dat ik hem nodig had, maar ik kon ‘m niet laten liggen! Haha! En aaah, die marble notitieboekjes! NEED THEM. Die vind ik echt heeel leuk! Nou, je weet waar je me morgen kan vinden hahaha!

 8. 19 januari 2017 / 08:47

  Ahh, wat een superleuke aankoopjes zeg! Die wattenstaafjes lijken mij heel handig, ik ga toevallig vandaag naar de Action, meteen maar even kijken dan! 🙂

  xx Alex

 9. 24 januari 2017 / 15:12

  Schattige spulletjes zeg! 🙂 En leuk, je blog ook!

 10. 31 januari 2017 / 17:21

  Leuke aankoopjes, vooral de notitieboekjes!

 11. 4 februari 2017 / 19:49

  Wat leuke spulletjes heb je gekocht meid.
  Wij kopen af en toe wel iets van de action.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *