8x De leukste items voor tijdens je me-time

De leukste items voor tijdens je me-time

Ben je eens een avondje alleen thuis? Geen paniek, wat tijd voor jezelf kan je heel goed benutten. Als je zin hebt in een heerlijk ontspannend avondje, zijn hier wat items dat je daarbij kunnen helpen. 

Gezichtsmasker: Een gezichtsmasker is heerlijk om je avond mee te beginnen. Even lekker ontspannen en ondertussen is het ook nog eens goed voor je huid.

Bruisbal: Nog meer ontspanning gegarandeerd als je met je gezichtsmasker een lekker bad neemt. Een bruisbal zorgt voor wat meer kleur en verzorging.

Geurkaars: Een lekkere geur kan natuurlijk niet ontbreken. Gezelligheid verzekerd en je huisje ruikt heerlijk.

Lezen: Eindelijk eens de tijd om te beginnen met lezen in dat boek dat al zo lang in de kast ligt. Of dat tijdschrift dat je al een week geleden hebt gekocht.

Body Butter: Na je bad kun je jezelf optimaal verwennen met een heerlijke body butter. Je huid voelt de rest van de dag heerlijk zacht en ruikt heerlijk.

Film: Nu je eens tijd voor jezelf hebt kun je eindelijk die film kijken die al zo lang eens graag wou bekijken! Lekker een super romantische film kijken en als je moet huilen is er niemand die dat hoeft te zien. Zakdoekjes niet vergeten dus.

Nagellak: Als je net zoals ik ben, kun je niet een hele film stilzitten zonder iets te doen. Tijd om je nageltjes eens flink te verwennen en dat kleurtje te dragen dat je al zo lang hebt maar nog niet hebt gebruikt.

Chocolade: Als je dan toch bezig bent met jezelf te verwennen, dan is chocolade natuurlijk een must. En er is niemand dat er iets kan op zeggen, want je bent namelijk lekker alleen thuis.

Wat doe jij graag tijdens je me-time?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. Britt
  19 februari 2017 / 14:24

  Voor mij zijn tijdens een me-time dag vooral een bruisbal en boeken onmisbaar inderdaad, dat zijn de ultieme dingen om lekker tot rust te komen!

 2. 19 februari 2017 / 21:26

  Chocola! Dat blijft altijd verleidelijk lekker, haha!

 3. 24 februari 2017 / 10:11

  Vooral die chocolade dan. Yum. Haha. Ik kijk tijdens mijn me-time ook graag een leuke film met daarbij iets lekker om te eten. En die geurkaarsen mogen hier ook niet ontbreken 🙂

 4. 27 februari 2017 / 14:45

  Een boek, een gezichtsmasker en een bad met een heerlijke bath bomb van LUSH. ZALIG! Ook de chocolade is voor mij een guilty pleasure :).

 5. 28 februari 2017 / 19:13

  Wat leuke items meid.
  Waar is dat avondje tijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *