Max & More Nude Lips lipstick en lipliner

Max & More Nude Lips lipstick en lipliner

Budget-vriendelijk, daar ben ik hélemaal voor. Ik geloof er heilig in, dat iets niet duur hoeft te zijn, om goed te zijn. Daarom vind ik het ook heel leuk om nieuwe betaalbare producten uit te testen. En wordt ik er ook heel enthousiast van als die producten dan ook nog eens goed hun werk doen. Daarom vandaag nog eens een review van een goedkope lipstick en liner van bij de Action.

Max & More Nude Lips lipstick en lipliner

Bij de Action kocht ik een lipstick en liner in de kleur Nude. Er bestaan ook nog twee andere varianten in de kleur koraal en rood. Maar Nude-roos is een kleurtje dat het beste bij me past, dus nam ik enkel dit setje mee naar huis.

Max & More Nude Lips lipstick en lipliner

Swatches

Voor deze goedkope prijs vind ik de pigmentatie toch heel goed! Ik stel me een beetje vragen bij de lipliner kleur, omdat die toch wat donkerder lijkt dan die van de lipstick. Maar misschien is dit de bedoeling?

Max & More Nude Lips lipstick en lipliner

Ik bracht eerst de lipliner aan en daarna de lipstick. Persoonlijk vind ik de kleur echt mooi en voor een nude-kleur valt het toch mooi en subtiel op. Op foto valt er toch een verschil tussen de lipliner en lipstick op, maar dit is eigenlijk veel minder in realiteit.

Max & More lipstick en liner

 

Ik ben toch wel aangenaam verrast over dit product! Prijs-kwaliteit toch zeker een aanrader. Beide blijven toch wel een tijdje mooi op mijn lippen zitten. Na het eten of drinken moet je wel even bijwerken maar ik ben toch van plan dit kleurtje vaker te dragen.

Verkrijgbaar voor €0,79 bij Action.

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. Britt
  4 maart 2017 / 14:32

  Wat een goed product voor zo’n prijsje!

 2. 4 maart 2017 / 15:35

  Wat een leuke setje van Lippenstift en potlood.

 3. 8 maart 2017 / 10:57

  Bijna belachelijk hoe goedkoop het is! En hij werkt ook nog verrassend goed!

 4. 9 maart 2017 / 20:04

  Wauw heel erg mooi! Gave kleur en de kwaliteit klinkt prima <3
  Love it! liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *