3x Max & More lipbalm (EOS dupes!)

Lipbalsems Action

Bij mijn zoveelste bezoekje aan de Action laatst, kwam ik deze lipbalsems tegen. Natuurlijk gingen ze mee het winkelmandje in en daarna mee naar huis. Ik heb ze ondertussen natuurlijk al lang uitgetest, benieuwd?

Lipbalsems Action

Verpakking

Wat mij natuurlijk meteen opviel is de gelijkenis tussen deze Max & More lipbalm en de populaire lipbalm van EOS. Wat het uiterlijk betreft is het product, op enkele details na, een echte dupe. De verpakking vind ik dan ook heel simpel maar toch cute. Ook is het een handige verpakking om in je handtas te steken en mee te nemen.

Je dient de lipbalsem open te schroeven. Dit doe je ongeveer in 3x draaien. Eenmaal dichtgerdaaid ben je er wel zeker van dat het niet zomaar open kan gaan en uitdrogen.

 

Varianten

De Max & more lipbalm komen in vier verschillende geuren: Kersen, Aardbei, Vanille en Bosbes. Ik koos voor de laatste drie. De geur vind ik echt top, zowel bij het ruiken als bij het aanbrengen op je lippen. De geur is duidelijk aanwezig, maar niet te sterk. Vooral aardbei is goed aanwezig, en ruik je al als je de plastiek van de verpakking opendoet.

Werking

Deze lipbalm breng je heel makkelijk aan op je lippen en voelen erg zacht en smooth. Er is geen plakkerig gevoel en voelt eerder verzorgend aan. De lipbalm smaken niet naar wat ze ruiken, maar dat is volgens mij ook niet de bedoeling ;-). Na een minuutje trekt het product goed in, dus blijf je niet rondlopen alsof je een vetlaagje op je lippen hebt. Wat ik super positief vind want daar heb ik een grote hekel aan. Wel moet je hem regelmatig nog eens opnieuw aanbrengen. Persoonlijk vind ik dit echt een van de betere dupes op de EOS lipbalsems.

 • verpakking 8.5/10
 • geur 9/10
 • verzorging 6,5/10
 • prijs 10/10

Deze Max & More lipbalsems zijn te koop bij Action voor €0,89

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 15 februari 2017 / 15:49

  Ik heb er zelf ook drie, vind ze heel erg fijn in gebruik en maken me lippen super zacht. Hele fijne lippenbalsems, zeker voor die prijs echt top.

 2. 16 februari 2017 / 09:18

  Jeetje, en dat voor 90 cent! Mij lijkt de vanilla lekker, ik ga deze week even langs de action! x

 3. 17 februari 2017 / 16:37

  Voor die prijs kun je ze ook echt niet laten liggen! Al vind ik een stick stukken handiger om te gebruiken

 4. 24 februari 2017 / 12:14

  Ah, ik ben hier echt zo benieuwd naar. En voor die prijs! Zalig!

 5. 8 april 2017 / 17:25

  Ik was ook erg benieuwd en kocht uiteindelijk de vanille-variant, maar die vind ik inderdaad heel vreemd smaken. Een beetje vies zelfs.. Maar ik wil ze niet weggooien, dus ik ga ‘m alsnog gebruiken. Maar of ik ’n nieuwe ga kopen?Misschien die aardbeienvariant! Naar’t schijnt is die het beste qua geur? Leuke foto’s! Liefs 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *