De leukste bureau accessoires

De mooiste bureau accessoires

Newsflash: ik ben onlangs van job veranderd! Terwijl ik vroeger een arbeidsjob had, ben ik nu veranderd naar een fijne bureaujob. Daarom leek het me leuk enkele mooie accessoires op te zoek om op mijn bureau te zetten. Op die manier is het toch een beetje ‘mijn plekje’. Ik moet er natuurlijk wel acht uur per dag zitten, dus dan is het altijd wel fijn als het niet gewoon een kale/saaie bureau is. Daarom vandaag dit artikeltje. Ook past die mooi in het ‘back to school’ thema dat er weer aan zit te komen.  De mooiste bureau accessoiresDe mooiste bureau accessoiresDe mooiste bureau accessoires

 

1. Bureaublad / 2. ‘I’m not a unicorn’ mok / 3. Driehoekige paperclips / 4. ‘Dream Big’ Clipbord / 5. Cactus met goud glitter / 6. Cactus blik / 7. Adressenbakje / 8. Nietjesmachine / 9. Galaxy muismat / 10. Rekenmachine / 11. GSM houder / 12. Weekplanner

Liefs, Laura

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *