15 Netflix series om te kijken met je lief

Netflix series om te kijken met je lief

Volgens mij komt elk koppel dit probleem wel eens tegen. Jullie besluiten een tv-avondje te houden en willen graag samen een serie beginnen kijken. Maar jullie raken het maar niet eens: Voor hem is die te romantisch, voor haar lijkt die serie dan weer veel te gewelddadig. Uiteindelijk is er zoveel tijd verstreken dat de avond al ver voorbij is en het eigenlijk niet meer de moeite is om aan een serie te beginnen… Ik heb dit zelf ook al heel vaak voorgehad met mijn vriend. Daarom heb ik dit lijstje gemaakt met de 15 leukste series op netflix voor hem én haar! YOU ARE WELCOME!

 

1 ♥ House of cards: Serie over de Amerikaanse politiek, waarbij je een goede kijk achter de schermen krijgt. 

2 ♥ Suits: Mike Ross is een luie maar briljante schoolverlater die zonder een diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt met een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten en zijn fotografisch geheugen.

Ik en mijn vriend hebben alle seizoenen dat van deze serie op netflix staan al bekeken en vonden het het geweldig. We wachten vol ongeduld wanneer er een nieuw seizoen online zal komen te staan.

3 ♥ Narcos: In de jaren tachtig van de vorige eeuw was Pablo Escobar berucht vanwege het Medellin-drugskartel. Niet alleen in Zuid-Amerika werd er vanuit Colombia gehandeld in cocaïne, de drugs werden verspreid over de hele wereld. Zoals bij elk drugskartel gaat er veel geweld gepaard in de strijd om de machtigste te zijn. Zo ook in Narcos.

De eerste twee seizoenen van Narcos hebben ik en mijn vriend in no-time uitgekeken, super spannende serie!

4 ♥ La casa de papel:  Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zo de overval te kunnen volbrengen.

Verslaafd. Dit is een woord dat voor mij en mijn vriend perfect past bij deze serie. Ik denk dat we alle afleveringen op enkele dagen hadden bekeken. Elke dag keken we allebei uit totdat we thuiskwamen om samen op de bank te ploffen om deze serie verder te kunnen bekijken. Dit is echt zo een aanrader!

5 ♥ Friends: Een groep van 6 hechte vrienden in de 20 wonen en werken in New York.  

Deze serie kijk ik eigenlijk vooral alleen omdat dit echt mijn favoriete serie allertijden is. Maar ik en mijn vriend zetten deze soms ook op als we niet zoveel tijd hebben en we bijvoorbeeld bijna gaan slapen maar toch nog snel even een  aflevering willen zijn dat luchtig en grappig is.

6 ♥ élite: Als drie arbeidskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

Deze serie staat hoog op ons verlanglijstje om te zien. Vooral omdat het heel spannend lijkt én omdat er enkele acteurs die in La casa de papel speelde ook in deze serie meedoen.

7 ♥ Stranger things: Nadat een jongen is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht. Zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

8 ♥ How I met your mother: How I Met Your Mother gaat over Ted Mosby, vader van twee kinderen. Hij gaat aan hun het verhaal vertellen over hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Je blijft je afvragen wie de vrouw van Ted is, maar Ted heeft een lang verhaal…

9 ♥ Bodyguard: Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.

10 ♥ Arrow: Een rijke playboy wordt een superheld die met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost. 

11♥The haunting of hill house: In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven

12 ♥ How to get away with murder: Een kordate hoogleraar strafrecht daagt haar beste studenten uit moeilijke zaken op te lossen. Vijf van hen merken al snel hoe moeilijk het is om indruk op haar te maken. 

13 ♥ Ozark: Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen 5 jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

14 ♥ Flash: Deze serie is eigenlijk een spin-off van Arrow. Barry is een superheld met bovenmenselijke snelheid die de misdaad bestrijd in central city.

15 ♥Designated survivor: Een bom doodt de president en top-politici. Het eerder bezadigde kabinetslid Tom kirkman wordt plots tot president gekatapulteerd en moet een regering in chaos leiden.

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 15 november 2018 / 19:10

    Goed lijstje! Zitten een heel aantal series tussen die m’n vriend en ik ook samen gezien hebben, zoals House of Cards, Narcos, La Casa de Papel, Designated Survivor en Ozark. Van die laatste moeten we het tweede seizoen nog kijken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *