Verrassingsboeket Bloemen

Greetz Bloemen

Iets krijgen als verrassing is altijd héél erg leuk. Maar wat nog net ietsje leuker is, is net het omgekeerde doen, andere personen verrassen. Iets waar ikzelf ook altijd erg van kan genieten. Maar sinds ik ben gaan samenwonen met mijn vriend en sinds kort ook een andere job heb met langere uren als voorheen, kom ik er minder aan toe. Minder tijd, minder energie, het speelt allemaal wel een beetje mee. Totdat ik hiervoor een oplossing vond.

Greetz Bloemen

Toen ik hoorde over Greetz vond ik dit meteen een heel fijn initiatief. Zij zorgen ervoor dat je toch een speciaal persoon kunt verrassen, voor elke soort gelegenheid. Het enige wat jijzelf hoeft te doen is een verrassing bij hun kiezen op de website en zij zorgen ervoor dat het mooi ingepakt bij hun thuis toekomt mét een kaartje erbij als je dat wenst. Love it!

Greetz bloemen

Ik mocht dit zelf van hun ook eens eerst uittesten en koos voor Wit ‘Elegant boeket’. Je kan zelf de datum kiezen,wat natuurlijk ook erg fijn is als je dit boeketje wilt laten bezorgen op de verjaardag van iemand. Ik was een beetje sceptisch over hoe ze zulk prachtig boeket bij mij zouden afleveren zonder al wat uitgedroogd te zijn. Een boeket in een auto met deze warmte, leek me niet de beste combinatie. Maar ook hier hadden ze goed over nagedacht. De bloemen werden namelijk geleverd in een grote karton met daar de bloemen in en onderaan een plastic bakje waar water in zat, dat niet kon overlopen.

Greetz Bloemen

Ik was alvast heel tevreden van deze service. Bij een volgende verjaardag of andere gebeurtenis, hou ik Greetz zeker in gedachten!

Liefs, LauraCollaboration Greetz

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 10 augustus 2018 / 19:52

    Ik heb al een paar keer bloemen of een ballon laten bezorgen voor iemands verjaardag of afstuderen inderdaad. Heel leuk en de service is erg goed! Ik vind het alleen wel best prijzig.

  2. 21 oktober 2018 / 11:12

    Wat een mooie boeketje is het..
    Ik zelf vind steeds witte bloemen super mooie en ook je kan het eigenlijk overal in huis zetten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *