Bikini & badpak trends 2020

bikini & badpak trends 2020

Het lijkt er misschien nog niet op maar het lente-zomerseizoen komt er toch echt aan. Ik kijk al uit naar het mooie zonnetje dat schijnt en het fijn bruinen in de tuin of gaan zwemmen. Uit ervaring weet ik dat het best belangrijk is om op tijd te zoeken achter een leuk badpak of bikini. Vorige jaren ging ik altijd op het laatste moment opzoek naar de leukste badmode. Maar natuurlijk waren alle leuke setjes dan al uitverkocht.  Daarom besloot ik er dit jaar maar tijdig aan te beginnen. En om jullie alvast een handje te helpen met jullie zoektocht toon ik de leukste badmode dat ik tegenkom tijdens mijn zoektocht!

bikini & badpak trends 2020

Off shoulder

Laten we maar meteen beginnen met een van mijn favorieten: de off shoulder. Met deze speelse badmode steel je gegarandeerd de show op het strand.

bikini & badpak trends 2020

Low cut

Een andere trend dat me opvalt bij de badpakken dit jaar is de low cut. Ga je graag voor een stoere, sexy look dan is dit soort badpak zeker wat voor jou.

bikini & badpak trends 2020

Animal print

Een leuke trend dat is overgewaaid uit 2019: de animal prints! Met deze leuke prints kun je de bal nooit mis slaan.

 

Hoog cheeky bikinibroekje

Nog een fijne trend dat ook in 2019 al te zien was: het hoge cheeky bikinibroekje. De leuke finishing touch hierbij is het lace-up detail aan de zijkant, een echte eye-catcher!

Tijdens mijn zoektochten op de Hunkemöller website de laatste jaren zie ik dat zij steeds meer beginnen samenwerken met plussize modellen. Als vrouw met zelf een maatje meer is dit iets dat ik zeker toejuich! Eindelijk zie ik Bh’s, badmode, corrigerend ondergoed, pyjama’s,… op vrouwen met een maatje meer. Dit maakt het voor mij toch gemakkelijker om me in te beelden hoe het eruit zou zien als ik dit zelf aan zou hebben.
Zo is er net een collectie gelanceerd met Danielle Van Grondelle, een curvy top model, waaronder Bh’s voor grote cupmaten. Dit zal ik zelf zeker eens in de winkel gaan bekijken!

Liefs,
Lauratrends badmode 2020

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *