Foto op hout

Foto op hout

Deze maand is het weer zover, dan is mijn Surplus mama jarig. Zoals elk jaar wil ik weer graag iets geven waar ze veel plezier aan heeft en lang zal onthouden dat ze dit van haar dochter cadeau heeft gekregen. Maar dit is natuurlijk elke keer weer een uitdaging. Vaak merk ik dat ik haar met iets heel persoonlijk altijd het gelukkigste maak. Daarom dacht ik aan een foto van haar kindjes (ik en mijn broer) met haar schoondochter en schoonzoon.

Op een avond hebben we daarom alle vier afgesproken bij mij en mijn vriend thuis om samen een leuke foto te maken. Omdat het fijn zou zijn dat ze deze foto omhoog kan hangen, besloot ik deze foto print in het groot te laten ontwikkelen op hout. Ik heb even getwijfeld aan een foto op glas, maar koos uiteindelijk voor hout omdat dit beter past bij de sfeer van mijn ouders hun huis.

Foto op hout

Ik ben uiteindelijk heel tevreden over deze foto op hout en twijfel eraan om dit zelf ook te bestellen voor bij ons thuis. De foto komt echt mooi tot zijn recht op het hout. Ik koos voor het formaat 80x60cm en dit vind ik net groot genoeg!

Wat geef jij je mama zoal cadeau?

Liefs,
Laura

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 27 februari 2020 / 17:17

    Wat een leuke cadeau..
    Ze zal wel blij der meer geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *