Bikini & Badpak Trends 2018

bikini & badpak trends 2018

Hallo zomers weertje! Met deze temperaturen begin ik meteen al uit te kijken naar de zomervakantie. Zon, zee strand en misschien hoort daar voor de meeste van jullie ook wel een nieuwe bikini bij. Maar dewelke dan? Geen zorgen hoor, ik heb voor jullie alvast de leukste bikini/badpak trends voor deze zomer opgezocht en in dit artikeltje opgesomd. You are welcome ♥

bikini & badpak trends 2018

Ruffles

Een hele romantische trend vind ik persoonlijk de trend van de ruffles. Op zich is het vaak een standaard bikini, maar de ruffles geven het altijd net dat beetje extra wat het romantisch en speels maakt.

bikini & badpak trends 2018

Boho Chic

Boho chic is veel meer dan enkel “hippie” en eerder een mix van zoveel verschillende stijlen zoals ook orient en rock. Ik ben best wel fan van deze trend die ook wel uitdagend en opvallend kan zijn.

bikini & badpak trends 2018

Ingesnoerd

Ook de badpakken en bikini met veters, touwen en gespen zijn weer helemaal in deze zomer en persoonlijk vind ik dat geweldig. Dit werkt goed om je taille te accentueren en ook om dat tikkeltje verder te gaan dan een gewoon standaard badpak.

bikini & badpak trends 2018

Crochet (gehaakt)

Probeer een gehaakt badpak of bikini als je houd van een bohemian stijl, deze leunt ook wat aan tegen de boho chic. Deze geven meer body aan je rondingen en geeft ook een beetje hetzelfde gevoel als kant.

bikini & badpak trends 2018

Back to the 50’s

Als je denkt aan blokjes, streepjes en retro kleuren dan beland je weer helemaal in de jaren 50 met deze bikini’s. In het algemeen heel comfortabele, maar toch nog steeds sexy, bikini’s.

bikini & badpak trends 2018

Kant

Sexy, uitdagend, zelfverzekerd maar ook speels, romantisch en lief; voor mij is het dat allemaal als ik aan kant denk. onopvallend is kant in mijn ogen zeker niet. Dus als jij graag alle ogen op jou gericht hebt is een badpak of bikini met kant zeker iets voor jou.

bikini & badpak trends 2018

Sportief

Voor de dames die graag sportief zijn en houden van een workout (of gewoon van de sportieve look) is deze trend natuurlijk een aanrader. Stoer en sportief maar toch nog steeds lekker comfy.

Hopelijk heb ik met dit artikeltje de meeste trends voor deze zomer kunnen tonen en heb jij jezelf in een van deze looks helemaal teruggevonden. Alle badmode in dit artikel vind je trouwens ook terug bij Hunkemöller.

Welke bikini/badpak trend spreekt jou het meeste aan?

Liefs, Laura De leukste en geschiktste bh's voor tijdens de zomer

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 19 april 2018 / 12:20

  Wat een mooie badmode! Back to the fifties vind ik super leuk en die top van de zwarte bikini lijkt mij heel fijn zitten!

 2. 20 april 2018 / 09:54

  Wat een mooie trends! Vooral de boho vind ik geweldig!

 3. 26 april 2018 / 14:43

  Ik ben helemaal fan van de bikini/badpak trends van dit seizoen. Zelf heb ik ook al een aantal super leuke exemplaren uitgezocht want ik ga aankomende week op vakantie <3
  Love it!

 4. 30 april 2018 / 17:07

  Wat een toffe voorbeelden! Ik vind die Boho Chic bikini’s erg vet.
  Misschien mezelf toch maar weer eens verwennen met een mooie nieuwe bikini deze zomer..

 5. 6 mei 2018 / 12:58

  Oeh, ik vind dat “ingesnoerde” badpak heel mooi! Xx

 6. 6 mei 2018 / 18:12

  Ik vind die ingesnoerde badpakken zo mooi! Mij staat het alleen absoluut niet haha maar wel heel mooi om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *