8x De lekkerste scary snacks voor Halloween

Halloween staat voor de deur en hoewel ik eigenlijk niet zo hou van enge dingen, vind ik Halloween toch wel héél leuk! Zoals ik alle feestjes waarbij er veel decoratie, eten en een leuk thema komt kijken leuk vind. En dat lekkere eten in themavorm is nu net waar mijn artikeltje vandaag over gaat. In deze post vind je 8 lekkere “scary” snacks dat perfect zijn voor je Halloween feestje of griezelige tv-avond. 

De lekkerste scary snacks voor HalloweenDe lekkerste scary snacks voor Halloween

Marshmallow bezems: Dit ziet er zo leuk en lekker uit én is ook nog eens heel simpel te maken! Steek een zwart stokje in een marshmallow, dip die in chocolade in een kleur naar je eigen keuze. En om af te werken strooi je hier wat sprinklers over. Halloween kleurtjes zijn natuurlijk aangeraden!

Spinnen koekjes: Dit zijn eigenlijk gewoon traditionele koekjes met chocoladestukjes in. Aan elk chocoladestukje teken je 8 beentjes in chocolade zodat het lijkt alsof en mini spinnetjes op je koekje kruipen, brrr.

Halloween Candy Bark: Dit is een recept dat ik vorig jaar al toonde. Veel simpeler dat dit wordt het eigenlijk niet. Smelt chocolade en smeer die daarna uit. Strooi daarover alles wat je zelf lekker vind: snoepjes, m&m’s, marshmallows, sprinklers,… Ik gebruikte zo snoepslierten zodat het leek op wormen die uit de chocolade kropen.

Mini spincupcake: Deze mini spincupcakes zijn misschien wel voor Halloween, maar persoonlijk vind ik deze er zo schattig uitzien! Maak kleine cupcakes in mini-vormpjes. Giet hier eerst een laagje chocolade overheen en laat dit afkoelen. Maak hier daarna vier lijntjes overheen met witte chocolade en zet er langs een zijde snoepjes op dat lijkt op oogjes. Hier kan je bijvoorbeeld ook m&m’s voor gebruiken. Voor de beentjes heb je een zoutkoekje nodig dat je in stukjes breekt en in de minicupcake plaatst.

Mandarijn pompoengezichtjes : Zoek je iets gezond en simpel dan is dit dé snack voor jou. Neem een mandarijntje, teken hier een scary gezichtje op, zoals je zo vaak op pompoenen ziet, en klaar!

Aardbeien spookjes: Ook dit is weer een heerlijke makkelijke snack om te maken. Koop een bakje aardbeien en dip deze in witte chocolade. Met mini chocolade-sprinklers kun je twee oogjes en een mondje hierop plakken en klaar is je spookaardbei!

hand-snoepzakje: Neem een latex handschoen en stop deze vol met lekkere snoepjes. Het uiteinde kun je toebinden met een touwtje. Wat je ook kunt doen is een valse spin dat je ergens op kan vast pinnen als ring gebruiken.

Popcorn zakje: Neem een lege plastic zakje (je kunt hier ook diepvrieszakjes of dergelijke voor gebruiken) en teken hier eerst een scary gezichtje op. Doe dit best eerst omdat dit moeilijker gaat als het zakje al gevuld is. Nadat je een gezichtje hebt getekend en dit wat gedroogd is kun je het zakje vullen met popcorn.

Happy Halloween alvast!

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 30 oktober 2017 / 13:37

  Omg zo leuk allemaal! Ziet er leuk en lekker uit! Vooral dat aardbeien spookje<3
  Liefs,
  Elles

 2. 2 november 2017 / 08:59

  Die spookaardbeien zijn zooo cute! Alleen lijkt dit me zoiets Pinterest-achtig dat er sowieso niet uitziet als ik het zelf probeer, haha!

 3. 13 november 2017 / 00:03

  Yummy yummy! Wat een heerlijke ideetjes ❁ ❀ ❃
  Die aardbei spookjes vind ik zo cute!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *