Heerlijke Nutella Chocolademelk

Vandaag is het Nutella wereld dag! Dat kan ik natuurlijk niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom vandaag een super lekker en simpel chocolademelk receptje om Nutella-dag te vieren. 

Ooit schreef ik al eens een artikeltje over Het grote Nutella kookboek. Mijn vriend is ook een hele grote fan van Nutella, dus besloot ik dit receptje voor mij en mijn vriend te maken. We vonden het beiden super lekker! Bye bye ‘gewone’ chocolademelk. Dit kan wel eens ons vast receptje worden als we zin hebben op lekkere warme chocolademelk.

Receptje voor 4 personen:

Benodigdheden:

♥ 4 kopjes halfvolle melk

♥ 3 eetlepels Nutella

♥ 2 eetlepels cacaopoeder

♥ 2 eetlepels kristalsuiker

♥ opties voor de topping: Marshmallows, hazelnoot crumble of chocolade sprinklers

Instructies:

Verwarm de melk in een middelgroot pannetje. Als de melk is opgewarmd, voeg dan de cacaopoeder, nutella en suiker toe. Roer goed door elkaar totdat het een mooi geheel wordt. Wanneer alles goed is opgewarmd en begint te koken, neem dan het pannetje van het vuur. Giet de warme chocolademelk in tasjes en voeg er de topping naar keuze aan toe. (Ik koos voor marshmallows) En dan enkel nog lekker genieten!

 

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 5 februari 2017 / 23:17

  Oh my..! Wat een heerlijk idee.
  Ik kwam er net pas achter dat je een eigen domein hebt, wat leuk Laura!
  Veel liefs, Florentine

 2. 6 februari 2017 / 19:19

  Ohh, zo lekker! Helemaal met dat koude weertje van komende week!

 3. 7 februari 2017 / 14:30

  Oooh, zo lekker! Lijkt me heerlijk om nu te maken met deze koude dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *