Halloween Candy Bark

Hoera het is bijna Halloween! Hoewel Halloween niet echt uitgebreid gevierd wordt in België en Nederland, probeer ik er wel altijd aan mee te doen. Elke reden om er een feestje van te maken, is een goede reden toch? Dus deze week kunnen jullie een paar leuke Halloween artikeltjes verwachten op mijn blog! Dan maak ik op mijn manier misschien iedereen toch wat enthousiaster voor Halloween. Als eerste daarom dit super makkelijke receptje voor Halloween Candy Bark!

Als eerste neem je best wat snoep en koekjes klaar dat je achteraf kunt gebruiken als topping. Dit kan écht alles zijn wat je lekker vind!

Dan kun je beginnen met een chocolade reep te smelten. Dit kan au bain marie of in de microgolfoven, dat kies je helemaal zelf. Ik koos om een melkchocoladereep, want dat vind ik het lekkerste, van 200gr te smelten au bain marie.
Daarna giet je de gesmolten chocolade op een bakplaat (of in een bakje zoals ik) waar je eerst bakpapier hebt opgelegd. Het bakpapier zorgt ervoor dat chocolade niet aan de bakplaat op het bakje blijft plakken.

Daarna kun je beginnen met de Topping. Ik sneed een marshmallow en mini oreos in stukjes en strooide het dan op de chocolade. Daarna strooide ik er ook nog wat M&M’s, slangen-snoepjes en sprinklers over.

Als alle topping erop ligt naar je smaak is het tijd om de bakplaat of het bakje in de diepvries te steken. Na een halfuurtje zou de chocolade moeten zijn gehard en kan je het er weer uithalen.

Vervolgens is het tijd om de chocolade in stukjes te breken zodat je er makkelijk van kan eten. Persoonlijk vind ik het er ook zo leuker uitzien. Je kunt ervoor kiezen de chocolade te snijden met een mes of te breken met je handen.

En dan ben je klaar! Heel makkelijk dus en natuurlijk super lekker. Leg dit op een leuk- of misschien zelfs wel griezelig schaaltje en je Candy Bark is helemaal klaar voor Halloween, en jij ook!

 

Volg:

11 Reacties

 1. 26 oktober 2016 / 07:24

  Super leuk en origineel gedaan! Voor mij net iets te zoet maar ik ben er zeker van dat dit bij veel mensen héél goed in de smaak zal vallen!

 2. 26 oktober 2016 / 10:01

  Wat is dit origineel en het ziet er echt super lekker uit. Dan zal ik hier alleen maar mijn favoriet kunnen toevoegen. Goed idee trouwens!

 3. 8 november 2016 / 09:12

  Jammer dat ik dit te laat lees, haha. Het ziet er zo leuk uit! Misschien voor volgend jaar?! 🙂

 4. 18 november 2016 / 12:58

  Ik heb het tig keer voorbij zien komen op Pinterest en dacht iedere keer oh das ook leuk! Leuk om te zien dat je het gemaakt hebt, klinkt ook wel lekker 😀

 5. 20 november 2016 / 15:49

  Wauw, wat ziet dit er leuk uit zeg! Leuk idee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *