6x Fruitige zomerse snacks

Héhé, wat een weertje zeg de laatste tijd! Van mij mag het zonnetje er altijd wel zijn zoals vandaag. Ik geniet er met volle teugen van! Deze ochtend ben ik ook maar eens een nieuwe korte short gaan kopen want dat was dringend nodig met deze warmte. De rest van de dag heb ik doorgebracht in de tuin, op een dekentje, in de zon met een goed boek. Het kan haast niet beter dan dat. Maar zoals altijd kreeg ik rond 3uur een hongertje, maar een koekje doet het voor mij niet met deze warmte. Daarom besloot ik enkele lekkere en frisse snacks op te zoeken en met jullie te delen. En wat is er frisser en gezonder dan wat fruit? 

Fruitige zomerse snacks

Fruitige zomerse snacks

 

1 ♥ Stukjes watermeloen op een stokje: Vermijd plakkerige vingers met de stokjes en het ziet er ook nog eens heel vrolijk en lekker uit!

2 ♥ Fruit hoorntjes: Hoorntjes in chocolade gedipt en gevuld met stukjes heerlijk fruit. Heerlijk!

3 ♥ Fruitige bevroren yoghurt: Het lijken net kleine cupcakes. Maar dan van yoghurt met lekker fruit erop. Oh en bevroren, dus lekker verkoelend tijdens een warme dag. Giet yoghurt in een cupcakevorm, leg er wat fruit op en laat een halfuurtje in de diepvries staan, klaar!

4 ♥ Banaan gedipt in chocolade: Hoe verrukkelijk ziet dit eruit? Dip de banaan in chocolade en sprinkel er je topping naar keuze op. Laat daarna zeker een halfuurtje in de vriezer staan. Je hebt dan een heerlijk en verkoelende snack om van te smullen.

5 ♥ Aardbei-banaan ijsjes: Deze snack maakte ik zelf vorige zomer en vind ik nu nog steeds een toppertje!

6 ♥ Framboos met chocolade: Zoek je iets super simpel, snel klaar en lekker? Dan is dit zeker wat voor jou. Steek gewoon een stukje chocolade in de framboos en klaar is kees.

Wat eet jij als snack op een zomerse dag?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 27 mei 2017 / 11:15

  Zulke ingevroren fruitijsje zijn echt lekker met dit weer.

 2. Britt
  28 mei 2017 / 08:10

  Die chocolade-framboosjes en de watermeloenstokjes zijn zo leuk, zo simpel maar heel leuk om te zien!

 3. 28 mei 2017 / 11:35

  Oh wat heerlijk! Ik vind het altijd erg lekker en leuk om zelf ijsjes te maken.

 4. 29 mei 2017 / 09:44

  Oooh, zo heerlijk die banaan gedipt in chocolade wil ik eens maken! <3 Leuke ideetjes ook!

 5. 30 mei 2017 / 09:29

  Dit is niet alleen lekker en super verleidelijk, het ziet er schattig uit. Heel goed en vrij gezonde snack ook nog. Top!

 6. 3 juni 2017 / 22:23

  Oeh die aardbei banaan ijsjes lijken me erg lekker! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *