New Look lipstick: 74 Deep Pink

Het is geen geheim dat ik dol ben op de kledingwinkel New Look! Ik durf er zelfs best om te wedden dat meer dan de helft van mijn kledingkast van die winkel komt. Onlangs was ik dan ook aangenaam verrast toen ik bij de kassa lipsticks zag staan. Zou New Look beginnen met Make-up? Hoe leuk is dit! Ik besloot dan ook maar meteen een fijn kleurtje mee te nemen die ik jullie vandaag laat tonen.

Laten we beginnen met de verpakking. De lipstick zit eerst in een zwart kartonnen lipstick doosje, waar je de naam en ingrediënten op kan vinden. De verpakking van de lipstick zelf is best simpel, maar daarom niet verkeerd. Een mat zwart met een glanzende zwarte streep waar je de lipstick opent. Op het dopsel staat bovenaan het logo van New Look.

Op de foto komt het misschien niet zo over, maar de pigmentatie is zeker en vast aanwezig. Ook is hij erg fijn om aan te brengen op je lippen omdat de lipstick namelijk al een vormpje heeft dat er perfect op past. De naam ‘Deep Pink’ sluit er zeker bij aan, want het is inderdaad een mooi roos kleurtje.

En zo ziet hij eruit op mijn lippen. Wat ik erg fijn vind is de ‘voeling’ van de lipstick. Soms hebben lipsticks al snel de neiging om erg vettig aan te voelen op je lippen, waardoor je ook steeds voelt dat je lipstick aanhebt. Ik hou er net van dat ik de lipstick helemaal niet voel zitten en dat is precies wat deze lipstick doet. Hoewel hij erg zacht aanvoelt en je hem wel degelijk ziet zitten, voel je hem niet heel de tijd. Fijn! Ook de duur is best goed. Een maaltijd overleeft die niet, maar behalve dat blijft hij toch enkele uurtjes zitten.

De New Look stelt me opnieuw niet teleur want ik vind deze lipstick heel mooi! Het kleurtje zie ik me dragen bij niet enkel neutralere looks maar ook bij looks waarbij mijn ogen donkerder zijn opgemaakt en waarbij ik een lichter kleurtje voor mijn lippen wil. Bij mijn volgende bezoekje aan deze winkel neem ik zeker nog een kleurtje mee!

Ik kocht deze 74 Deep Pink bij New Look voor €4,99. Lekker budgetproof dus!

Volg:

27 Reacties

 1. 29 april 2015 / 16:58

  De lipstick is zeker heel lekker budgetproof…eigenlijk ben ik niet zo heel bekend met New look,
  Ik moet mij hier toch een meer in verdiepen…want deze kleur is wel erg mooi en natuurlijk!

 2. 29 april 2015 / 17:06

  Mooi kleurtje! Het zou leuk zijn mocht New Look met make-up beginnen 🙂

 3. 29 april 2015 / 19:10

  Wat leuk dat New Look lipsticks verkoopt! Idd een suuperleuk merk!

 4. 30 april 2015 / 17:02

  Mooie prijs voor dit kleurtje. Ik wist niet dat New Look dit deed.

 5. 30 april 2015 / 17:51

  De lippenstift is heel mooi! Het doosje is ook cute, en ja voor die prijs kriebelt het echt wel om mee te nemen.

 6. 1 mei 2015 / 17:56

  Wat grappig dat die van de New Look is! Ik vind 'm iets te licht maar jou staat ie mooi!

 7. 2 mei 2015 / 11:41

  Ik heb nog nooit een make-up product geprobeerd van New Look, maar deze lipstick lijkt me erg fijn! De pigmentatie ziet er super uit!

 8. 2 mei 2015 / 15:34

  Echt een heel mooi neutraal kleurtje! Ik wist helemaal niet dat New Look ook al makeup producten verkocht! Wat een leuke winkel is het toch!

 9. 2 mei 2015 / 17:37

  Wauw de manier waarop de lipstick eruit ziet is al leuk!
  Dan ook nog eens zo een leuke kleur..

 10. 2 mei 2015 / 18:27

  Het is geen knaller qua kleur maar geeft net dat beetje meer wat juist leuk is.

 11. 5 mei 2015 / 17:01

  Mooi zeg, niet verwacht van New Look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *