April in een notendop

Mijn Mobile Diary van de maand april!

Ik begon de maand april meteen met een leuk avondje Ladies @ the movies bij Kinepolis!

Diertjes, diertjes, diertjes, ik wordt elke keer vrolijk van hun lieve snoetjes. Met mijn 4 katten, hondje, dwergkonijntje en visjes is het altijd wel al een gezellige beestenboel bij ons thuis. En in april kwamen er ook vaak andere huisdiertjes op bezoek. Op de bovenstaande foto zie je mij met mijn kat dolly, mijn hondje douchy en hondje Lucky (grijze hondje bovenaan) dat op bezoek kwam.

In april is het echt af en toe eens prachtig weer geweest, wat soms in de avond heel mooie zonsondergangen gaf! Ik kan niet wachten tot de zomer, maar dit weer maakt al veel goed!

Drie maand geleden kreeg ik een berichtje van een vriend dat er vier nieuwe geitjes bij hun thuis waren geboren. En wat zijn ze nu nog steeds even schattig! 
Het voorlaatste weekendje ging ik met een vriendin naar zee! Ook al was het maar voor drie daagjes, toch had ik best veel bagage mee.. Soms kan ik echt wel een luxe dametje zijn denk ik haha. 
♥Wie me wil volgen op snapchat mag dit altijd doen, je kan me vinden op de naam: lauramercken
Op zaterdag gingen we aan zee lekker shoppen en gingen we voor het avondeten gezellig naar de pizzahut. Achteraf verfde ik mijn vriendin haar haartjes en gingen we naar de cinema de film van ‘Foute vrienden’ kijken. Je kan het wel al raden, een heerlijk dagje! 
De woensdag erna was het zulk goed weer dat ik ervan profiteerde om goede productfoto’s te maken met mijn nieuwe Canon camera. Zo maakte ik foto’s van alles wat ik gekocht had in de maand april. Dit artikeltje komt dus binnenkort online.
Het weekend erna was ik dan alweer te vinden in de Ardennen! We gingen naar het zelfde huisje, gelegen aan de Maas in Namen, dat we het jaar ervoor ook gehuurd hadden. Op de foto hierboven zie je het uitzicht op de tuin, prachtig toch?
Lekker mijn nieuwe camera uittesten! Ik ben er echt helemaal verliefd op.
In het huisje stond er een prachtige, oudere schaaktafel waar we in de avond natuurlijk gebruik van maakte. Oh en ik won mijn eerste spelletje, zonder hulp, yesss!
En de lekkere aardbeitjes liggen weer in de winkel! Vorige week at ik mijn eerste aardbeitjes van 2015, njam! 
Volg:

32 Reacties

 1. 3 mei 2015 / 21:34

  Aaah wat een schatje, dat geitje! Leuke foto's! Bevalt je nieuwe camera goed?

  Liefs,
  Elleke

  • 4 mei 2015 / 22:00

   Ik vind hem echt geweldig! Nog geen seconde spijt gehad van de aankoop 🙂 Liefs, Laura

 2. 3 mei 2015 / 23:20

  WOW die zonsondergang like it's on fire. Prachtig.

  Leuk overzicht met mooie foto's en zoveel diertjes lief om te zien.

  • 4 mei 2015 / 22:01

   Bedankt! Mijn mobile Diary in dit artikel gaat wel over de hele maand april 🙂

 3. 4 mei 2015 / 08:55

  Ahhhh die geitjes <3, en leuk dat je zoveel huisdieren hebt 🙂

 4. 4 mei 2015 / 09:06

  Wat een leuke en gezellige foto's! En geitjes zijn zoooo lief!

 5. 4 mei 2015 / 09:40

  Wat een schattige beestjes! Haha word ik helemaal gelukkig van! En veel plezier met je nieuwe camera, er zal een wereld voor je opengaan 😀

 6. 4 mei 2015 / 10:24

  Waauw, die zonsondergang is echt praaaaachtig gewoon! En daar in de Ardennen ziet 't er ook mooi uit.

 7. 4 mei 2015 / 13:39

  Ziet er als een gezellige maand uit! Oh wat ziet die zonsondergang er prachtig uit! Wat leuk dat je een nieuwe camera hebt! Ik ben ook hard aan het sparen voor een echte spiegelreflex haha. Welke heb je gekocht als ik vragen mag? 😉 Veel plezier ermee!

  xo Liesbeth

  • 4 mei 2015 / 22:02

   Ik heb de Canon PowerShot SX30 IS gekocht 🙂 Vind hem trouwens echt geweldig!

 8. 4 mei 2015 / 14:48

  Leuke foto's! Ik heb ook al een doos met aardbeien gehaald, superlekker!

 9. 4 mei 2015 / 16:38

  Wat een heerlijk overzicht, wat zullen jullie, met elkaar een plezier hebben gehad bij the movies en Ohhhhh de foto van de zonsondergang…wauw wat een prachtige kleuren, dat is echt genieten om te bekijken…..

 10. 4 mei 2015 / 18:23

  Wat een leuke foto's en zoooodan, die foto van de zonsondergang. Zó mooi!

 11. 4 mei 2015 / 21:31

  Leuke maand zo te zien, schaken kan ik niet, lijkt me wel leuk 🙂

 12. 5 mei 2015 / 06:52

  Wauuw, die zonsondergang! Dat 'love' notitieboekje heb ik ook, hihi.

 13. 5 mei 2015 / 11:40

  Mooie foto's 😀 ik wil ook wel naar de Ardennen! Het ziet er prachtig uit.

 14. 6 mei 2015 / 14:30

  Wat leuk dat je naar de Ladies@the movies bent geweest! Die zonsondergang is echt prachtig, wauw! Wat een prachtig uitzicht had je daar in de Ardennen!

 15. 16 mei 2015 / 13:45

  Hele mooie foto`s, Ik krijg nu wel erg veel zin in aardbeien!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *