Mobile Diary: November #2

Het is zondag en dat betekent een overzichtje van de afgelopen week. Mijn portemonnee is best wel leeg want ik ging 3x shoppen deze week en het was ook nog eens jaarmarkt in mijn gemeente. Ik legde mijn praktisch rijbewijs af, maar faalde en begon de serie Revenge te kijken. Dit en zoveel meer lees je in deze Dottie Diary!

Op maandag hadden ik en Julie enkele uren tussen de lessen vrij. We gingen ondertussen wat shoppen bij H&M en New Look en ik kocht deze lekkere pastasalade.

 Ik had vroeger altijd al een halsketting gehad met een paard als hangertje en kon hem nu nergens meer vinden. Daarom besloot ik een nieuwe te kopen op de jaarmarkt op dinsdag. 
Ik denk dat deze grote jongen in bijna al mijn dagboekjes voorbij komt *lach*. Woensdag had ik mijn praktisch rijexamen waarvoor ik niet geslaagd ben. Tembo had volgens mij door dat ik dus wel een oppeppertje kon gebruiken. 
Snel even een opruimbeurt in mijn kamer. Mijn concentratievermogen gaat bij mij echt wel omhoog in een ordelijke omgeving. Alhoewel ordelijkheid in mijn kamer met een korreltje zout te nemen valt omdat ik veel te veel spullen heb. 
Na de hele dag afwisselend weer te hebben gehad kwam er een mooie regenboog tevoorschijn op vrijdag. 
Op zaterdag bracht ik opnieuw een bezoekje aan de carnavalwinkel en daarna ging ik ook naar de Tweedehandswinkel en de Big Bazar. Mijn shoplog daarvan kun je hier zien
Het was een van mijn eerste keren in een tweedehandwinkel en ik ben zeker van plan vaker een bezoekje te brengen. Ik kocht er drie leuke romans (voor maar €3,50 in totaal!) waar ik zo snel mogelijk in wil beginnen.
Op zaterdagavond begon ik de serie Revenge te kijken. Eigenlijk had de serie me nooit echt geïnteresseerd, maar omdat hij nu gratis te bekijken was besloot ik het toch maar een kans te geven. Ik zit nu al aan aflevering 7 en stuk voor stuk zijn ze even spannend. 
Vandaag lakte ik mijn nageltjes in dit mooie donkerrode kleurtje, werkte ik aan mijn huiswerk en typte ik dit artikeltje en de shoplog van gisteren. Omdat het echt herfstweer is gaan ik en een vriend samen wandelen met onze honden. Hij heeft namenlijk een witte herdershond en een husky en ik heb, zoals jullie ondertussen wel al weten, een yorkshire. 
Volg:

11 Reacties

 1. 16 november 2014 / 16:33

  leuke diary. vind het nagellakje erg mooi van kleur ♥ en de pastasalade ziet er lekker uit xx

 2. 16 november 2014 / 16:53

  Leuk om te zien! Jammer van je rij examen, maar hé, volgende keer beter 😉 je kamer ziet er mooi uit, die nagellakjes, wauw! Ik ben ook naar Revenge beginnen kijken maar ben ermee gestopt. Misschien toch eens herbeginnen Xxx

 3. 17 november 2014 / 14:48

  Leuke foto's allemaal zeg. Die boekjes zien er leuk uit en die foto met je kat is ook so sweet! 🙂

 4. 17 november 2014 / 15:27

  Balen van je praktijk. Ik ben de eerste keer ook gezakt, tweede keer gelukkig gehaald. En wauw, wat leuk van die boeken! Lekker goedkoop. X

 5. 17 november 2014 / 15:31

  Die boeken zien er uit alsof ze perfect voor in de trein zijn, of voor op vakantie 😀 ben ook echt gek op tweedehands winkels 😉

 6. 17 november 2014 / 17:24

  Ik heb de tweedehandswinkeltjes ook ontdekt, ideaal!

 7. 18 november 2014 / 16:01

  Oh, je nagellak is zo mooi opgeborgen zeg! Dat wil ik ook 😀

 8. 20 november 2014 / 11:42

  Leuk om te zien! En wat fijn dat je even over Revenge schrijft!
  Bedenk me nu ineens dat ik dat toch écht af wil zien.
  Waarom staat dat ook niet op Netflix?! 😉

 9. 20 november 2014 / 18:18

  Wauw, zoveel nagellak! En zo netjes opgesteld! Dat Maybelline lakje vind ik ook heel mooi: perfect voor de herfst!

 10. 20 november 2014 / 20:14

  Wat is je nagellakrek een genot om naar te kijken! Zoveel mooie lakjes! Het lakje van Maybelline wat je draagt is ook erg mooi! Prachtige kleur voor de herfst en winter 🙂 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *