My Birthday Wishlist

Ik kijk er niet zozeer naar uit om een jaartje ouder te worden, maar vrijdag is het toch echt zover want ik ga van de 19 naar de 20jaar! Voor mij is een verjaardagslijstje geen lijstje van cadeautjes dat ik wil krijgen, maar eerder een lijstje van wat ik in het volgende jaar wil aankopen. Dus hier is die dan: Mijn Birthday Wishlist.

Een camera stond vorig jaar ook al op mijn wishlist. Jammer genoeg moest ik het gespaarde geld voor een ander “luxeproduct” gebruiken. Dus begin ik dit jaar gewoon weer opnieuw. Geduld is een mooie zaak toch?

Sinds ik een review las op de blog van DramaQueen922 van dit boek staat deze ook op mijn wishlist. Het verhaal spreekt me erg aan en ik zocht ook al een tijdje naar een leuk boek in het “fantasie” genre. Liefst wacht ik tot dit boek ook verkrijgbaar is in het Nederlands, maar ik ben echt heel nieuwsgierig naar dit boek dus zal ik misschien toch de Engelstalige versie kopen. Mijn Engels is er eigenlijk wel goed genoeg voor, dus waarom ook niet.

Mijn favoriete armband is degene waar alle tekens van de verschillende sterrenbeelden opstaan. Ik vind hem gewoon geweldig en omdat ik ook sterk geloof in de eigenschappen van sterrenbeelden past hij gewoon ook goed bij me. Toen ik deze leuke ring dus tegenkwam op de website van Mini In The Box was ik ook meteen verkocht.

Een andere accessoire dat ik graag wil is een Crystal halsketting en het liefst een simpele doorzichtige. Omdat ik deze nog niet in de winkel ben tegengekomen en nog niet het gewenste model heb gevonden op een webshop, blijf ik nog maar even doorzoeken.

Al een hele tijd ga ik naar de New Look, zie ik dit schatje hangen en neem ik hem niet mee. Shame on me, want deze cardigan staat echt wel op mijn wishlist. En nu hij ook nog eens aan de helft van de prijs is zal ik snel eens een bezoekje brengen aan deze winkel.

Dit jaar wordt het jaar dat ik eindelijk het bekende toilettafeltje van Ikea koop. Al jaren wil ik hem en nu mijn broer uit huis is, is er ook meteen genoeg plaats om hem te zetten. Hopelijk wordt dit leuke tafeltje dus snel de mijne.

Wat ik als laatste ook heel graag zou hebben is een platenspeler. Platen zijn weer helemaal terug van weggeweest en daar ben ik ook ontzettend blij mee. Thuis hebben we wel al een platenspeler, maar omdat die van mijn vader is en heel ingewikkeld in elkaar zit zou ik graag een simpel modelletje hebben. Laat de zoektocht dus maar beginnen.

Volg:

30 Reacties

 1. 25 november 2014 / 14:54

  wat een mooie wishlist! en die kettingen gaaf!! zou ik ook wel willen ja

 2. 25 november 2014 / 15:10

  Die ring ziet er erg leuk uit! Ik ben ook aan het sparen voor een nieuwe camera, geduld is inderdaad een mooie zaak! <3

 3. 25 november 2014 / 15:42

  Mooi wishlist zeg! Die toilettafel is zo leuk! Maar de camera is natuurlijk ook gaaf! 🙂

 4. 25 november 2014 / 15:59

  Oh een camera is altijd goed, hihi. Dat vest van New Look lijkt me ook écht heel fijn. En die kaptafel wil ik ook wel…

 5. 25 november 2014 / 18:27

  de armband vind ik echt onwijs gaaf, zo apart…..daar zou ik ook erg blij van worden…

 6. 25 november 2014 / 19:01

  Wat een leuke dingen!!!! Dat Ikea kastje is echt super leuk!!! En een platenspeler geweldig!! Ik hoop ook later een platenspeler te krijgen!! 🙂 Mijn vader heeft er ook een en die draait regelmatig plaatjes! 🙂

 7. 25 november 2014 / 20:17

  Die make-up tafel van IKEA wil ik ook! Helaas heb ik er nog geen plaats voor… Ik heb een spiegelreflexcamera gekocht. Het is inderdaad een grote aankoop, maar als je hem veel gebruikt, heb je er veel plezier aan. Ik heb het me nog geen seconde beklaagd! x

 8. 25 november 2014 / 22:30

  Mooie wishlist heb je gemaakt voor je verjaardag. Ik hoop dat je eindelijk je Canon camera krijgt ik heb hem zelf ook en kan niet meer zonder. Mooi de armband met sterrenbeelden erop, heel subtiel en classic. En de make-up tafel is een droom van elke beautyblogger denk ik ook voor mij!

 9. 26 november 2014 / 05:43

  Wat een prachtige wishlist! Dat make-up tafeltje is zo mooi 😉

 10. 26 november 2014 / 07:05

  Super toffe wishlist! Dat je er maar veel van mag bezitten 😉

 11. 26 november 2014 / 11:32

  Leuke wish list! Hopelijk kan je er na je verjaardag veel van af vinken 🙂

 12. 26 november 2014 / 14:41

  Die toilettafel vind ik ook geweldig! Alleen jammer dat je er niet zoveel in kwijt kan.

 13. 26 november 2014 / 16:10

  Wat een super leuke items! Hopelijk krijg je wat je wil (:

  • 26 november 2014 / 21:23

   Ach super lief zeg! En inderdaad prachtig exemplaar. Jammer genoeg is hij net uitverkocht..
   Ook zou ik liever gaan voor een amethyst (wit/doorzichtig), deze kan ik met meer outfits combineren 🙂
   Wel ga ik verder een kijkje nemen op hun site, bedankt!

 14. 28 november 2014 / 09:51

  Mooie wishlist! Ik wil zelf ook nog eens een goede spiegelreflex camera aanschaffen, lijkt me zo mooi!

 15. 29 november 2014 / 17:57

  Die cardigan lijkt me heerlijk!!! Lekker warm en zacht. Leuke lijst. Altijd leuk om dit soort lijstjes te maken he!

 16. 30 november 2014 / 12:59

  Aah wat een leuke wishlist! En wat leuk dat je naar aanleiding van mijn review een boek wil 🙂 Goeie keus ook, Throne of Glass is fantastisch! Zo'n crystal ketting vind ik ook prachtig. X

 17. 3 december 2014 / 20:59

  Die kaptafel is echt prach-tig en een camera staat ook wel op mijn wishlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *