Mobile Diary: December 2015

Mobile Diary is een maandelijks terugkerend artikel. In deze post laat ik foto’s uit mijn leven zien van afgelopen maand. December stond deze maand, net zoals bij iedereen, in teken van de feestdagen. Zo ging ik deze maand eens naar de kerstmarkt in Brussel om de kerstsfeer lekker op te snuiven. Door het warme weer had ik namelijk niet zo snel een ‘kerstgevoel’. Ook zette ik de kerstboom en genoot ik van de vele mooie zonsondergangen de afgelopen maand. In december probeerde ik ook enkele nieuwe simpele receptjes uit en ging ik enkele dagen als jobstudent werken.

In december vonden er echt enkele uitzonderlijk mooie zonsondergangen plaats. Jammer genoeg kan ik vanuit mijn eigen huis deze moeilijk zien. Maar toen ik bij mijn vriend thuis was kon ik er toch eens lekker van genieten.

Ik ben geen keukenprinces, hélémaal niet. Dus elke prestatie dat ik maak met koken, hoe klein ook, is best om trots op te zijn. Als middageten had ik stokbrood met daarin een omeletje in de oven gemaakt. Mijn vriend vond het best lekker.

Na sinterklaas is het tijd voor de kerstboom. Dit jaar vond ik hem best wel geslaagd.

Samen met Wimjan naar de laatste lessen van het afgelopen semester.

Ik bracht samen met mijn vriend een bezoekje aan de kerstmarkt in Brussel. Ik wou heel graag op het reuzenrad, maar voor 1 ritje was het best wel duur dus besloten we het niet te doen. Voor de rest aten we wel lekkere frietjes en dronk mijn vriend een jenever en enkele lekkere koffies van Dolce Gusto.

Samen genieten van de kerstsfeer.

Hihi, merry xmas!

De laatste week van het jaar moest ik enkele daagjes werken. Omdat ik aan de kassa stond tussen de feestdagen door besloot ik mijn nagels ook maar eens “feestelijk” te maken. Ik ben niet zo van de nailart dus dit was zo wat het beste van mijn kunnen haha.

En als laatste vierde ik het oudejaar met mijn vriend en mijn familie.

Ik wens jullie trouwens nog een gelukkig nieuwjaar en al het beste in 2016!

Volg:

10 Reacties

 1. 5 januari 2016 / 14:40

  Ik vind het leuk dat je trots bent op jezelf al is in het in kleine dingen zoals keukens. Er is zeker juist reden om trots op te zijn. Dan denk je ook nog na om je nagel feestelijk te maken. Leuk.

 2. 5 januari 2016 / 15:15

  HAHA wat een super leuke kat en erg leuke foto's! nog een gezond en liefdevol 2016

 3. 5 januari 2016 / 17:22

  Oh my, die kerstboom, die hoort thuis in een boekje , zo leuk en stijlvol is hij om naar te kijken. je nagels hadden een leuk en feestelijk detail….groetjes petra

 4. 6 januari 2016 / 07:48

  Nog een fantastisch 2016 gewenst!
  Erg leuke foto's in dit overzichtje. Mooie kerstboom!

 5. 6 januari 2016 / 09:23

  Wat een leuke foto's heb je gemaakt. Nog een beetje in de kerststemming!
  XOXO esmee

 6. 16 januari 2016 / 16:50

  Wat een leuke maand December heb je gehad.
  In mijn blog sta der ook over de feestdagen van December.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *