Max & More: Absolute Nudes oogschaduwpalette

Je zag dit palette onlangs al voorbijkomen in mijn Shoplog artikel (klik hier). Ik koop niet zo snel een oogschaduw palette in de action omdat ik de kwaliteit niet altijd zo goed vind, wat wel te verwachten is met de lage prijs. En hoewel ik budgetproof producten vaak fijn vind, is dit niet het geval met oogschaduw paletten. Maar omdat dit ‘Absolute Nudes palette’ me deed denken aan het Naked palette van Urban Decay besloot ik het toch een kans te geven en nam ik het mee naar huis.

De verpakking vind ik helemaal niet mis. Het is best een dunne verpakking dus makkelijk om mee te nemen of op te bergen. Wat ik wel jammer vind is dat de benaming van de oogschaduw op een doorzichtig papiertje staat. Dus eenmaal je dat papiertje weg doet of kwijt geraakt gaan de namen van de oogschaduw verloren. Een ander pluspunt is dat het niet getest is op dieren, heel goed dus.

De oogschaduw kleuren vind ik in het algemeen erg mooi. Rosé lijkt in mijn ogen wel wat op de kleur dreamer, maar in gebruik zijn ze toch net wat anders van elkaar. De highlighters zijn ook heel erg mooi in gebruik. Ik hou nemelijk wel van meerdere highlighters in een palette. Kortom met dit palette vallen meerdere mooie looks te maken.


Rosé – Frost – Taupe – Dreamer – Midnight – Lagoon

Hier zijn enkele swatches van mijn favoriete kleuren van het palette. Een foto zegt meer als duizend woorden en de pigmentatie ziet er inderdaad best wel goed uit.

Dit is de ooglook die ik met het palette gemaakt heb. Ik merk dat de highlighters en de donkere kleuren makkelijk zichtbaar zijn, hier ben ik erg tevreden over. Maar de middenste kleuren, zoals roos, is iets minder zichtbaar. Dit ligt volgens mij niet enkel aan het palette want roos is vaak een kleur dat op mijn huid altijd iets minder goed zichtbaar is. De kleuren blenden ook redelijk goed in elkaar.

De conclusie is dat dit palette voor €1,99 bij Action een goede aankoop was. De pigmentatie van de oogschaduw is wat betreft prijs-kwaliteit heel goed. Is het een dupe wat betreft het Naked palet van Urban Decay? Misschien niet helemaal, ook al lijken veel kleuren van in dit palette er wel wat op. En ook al is er misschien niet meteen een echt dupe-alarm, toch vind ik dit palette wel een aanrader. Kom je hem tegen in de Action, dan zou ik zeker zeggen: meenemen voor die prijs!

Volg:

11 Reacties

 1. 30 december 2015 / 22:48

  ohhh voor die prijs heb je zeker geen miskoop begaan, echt leuk vind ik het elke keer weer om te zien, dat leuke make up, echt niet zo extreem duur hoeft te zijn…

 2. 31 december 2015 / 12:44

  Dat het niet is getest op dieren vind ik zo knap van dit prijsklasse. Ik heb hem ook. 🙂 Ik kon het niet laten liggen voor die prijs. Mooie kleur heb je gebruikt voor je look. :-)Fijne jaarwisseling Laura!

 3. 31 december 2015 / 16:19

  Voor die prijs ziet dit er erg goed uit zeg! Een mooie budgetaanrader dus 🙂 Een fijne jaarwisseling!

 4. 31 december 2015 / 17:15

  Dat ziet er goed uit voor zo weinig geld! Fijn 2016 alvast!

 5. 2 januari 2016 / 09:58

  Ah een review waar ik stiekem op wachtte! Nu wel twee keer met het palette in de handen gestaan en ik twijfel toch teveel. Maar denk dat ik 'm de volgende keer wel meeneem!

 6. 4 januari 2016 / 12:44

  Voor de prijs hoef je t zeker niet te laten. Happy NewYear

 7. 4 januari 2016 / 17:34

  Voor de prijs ziet het er zeker niet slecht uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *