Life with Laura week 27

Life with Laura week 27

Het is weer tijd voor een Life With Laura artikeltje! Afgelopen week was weer heel druk en gezellig. Ook heb ik heel wat foto’s kunnen nemen die ik hier met jullie deel. Kijk je mee?

Life with Laura week 27

Op mijn werk kwam de Joe-fm ijskar langs! Er was iemand in het gebouw jarig die dat had geregeld. Ice Cream for everyone! Super leuk en lekker dus. Het was een cornetto van Jacques met daarin een overvloed aan muizenstrontjes, njam!

Life with Laura week 27

Ik kocht mijn twee favoriete weekbladeren: de flair en de Libelle. Ik koop deze zo regelmatig dat ik misschien wel een abonnement aan het overwegen ben.

Life with Laura week 27

Op woensdag na mijn werk vertrokken ik en mijn vriend voor de rest van de week naar zee. We gingen eerst boodschappen doen in Frankrijk, daar is het soms iets goedkoper, en daar aten we ook gezellig iets in een restaurantje. Toen gingen we naar het appartement om alles uit te pakken. In de avond kwam ook mijn broer nog toe die twee daagjes zou blijven.

Life with Laura week 27

Donderdagochtend! Heerlijk zondigend ontbijt; een roze simpson donut en een oreo donut.

Life with Laura week 27

Na het ontbijt gingen we zwemmen in Plopsaqua. Mijn krullen stonden zoals altijd weer helemaal wild na het zwemmen.

Life with Laura week 27

Life with Laura week 27

Na het zwemmen gingen we iets drinken in een heerlijke cocktailbar in De Panne. Mijn vriend en broer kozen steevast voor een cocktail, maar omdat ik helemaal niet voor alcohol ben koos ik voor een overheerlijke ijscoupe met aardbei en kiwi.

Life with Laura week 27

Life with Laura week 27

Nadat we wat boodschappen hadden gedaan en eten hadden gemaakt in het appartement, trokken we naar het strand omstreeks 10u in de avond. Daar bleven we supergezellig praten tot een uur of 1. Dit vond ik echt zo leuk, wil ik zeker vaker doen.

Life with Laura week 27

Life with Laura week 27

Op vrijdag vertrok mijn broer naar huis want hij moest in de avond weer werken. Ik en mijn vriend vertrokken daarop naar Oostende. Daar gingen we de solden af, mét resultaat. Mijn vriend kocht een nieuw paar schoenen, twee korte broeken en een T-shirt en ik scoorde een nieuwe bh en producten van Rituals. Daarna gingen we iets eten in een heerlijk Italiaans restaurant dat ons aangenaam heeft verrast. We hadden geluk want wij hadden net het laatste zitplaatsje want al de rest was gereserveerd. Ik koos voor een Pizza Prosciutto en mijn vriend voor Spaghetti Carbonara.

Daarna gingen we door naar het Q Beach House waar Gers Pardoel optrad en waar we ons super hebben geamuseerd én nog harder hebben meegezongen. En daarna was het weer tijd om naar het appartement terug te keren, wat toch een goed uur meerijden was met de tram.

Life with Laura week 27

Op zaterdag maakten we een grote wandeling in het natuurreservaat van De Panne. Prachtig om te zien maar eigenlijk toch ook best zwaar. Je stapt de hele tijd in zand waarin je wegzakt dus na een paar km begin je dat toch wel te voelen. Oké genoeg gezeurd, het was het wel helemaal waard!

Life with Laura week 27

En zaterdagavond gingen we de nieuwe film van ‘Despicable Me’ kijken waar mijn vriend vooral grote fan van is. Ik vond hem overigens ook héél grappig. Gewoon een leuke familiefilm waarbij je verstand helemaal op 0 kan.

En dat was onze week weer. Zondag ruimde we het appartement goed op en reden we terug naar huis. Daar ging mijn vriend wat op de playstation en ik op de laptop. In de avond bekeken we samen nog gezellig een film.

Hoe was jouw week?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 12 juli 2017 / 15:54

  Heerlijk al die strand foto’s! Die cocktail bar zit er echt fancy uit. :D:D

 2. 14 juli 2017 / 08:13

  Oeeeh dat ijsje en die donuts zien er overheerlijk uit! Leuke foto’s!

 3. 18 juli 2017 / 17:44

  Mijn god die oreo donut! Heerlijk. Xx

 4. 24 juli 2017 / 19:16

  De donuts zien er goed uit! Je week leest gezellig weg 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *