Geluksmomentje op canvas

kader

Zoals velen hou ik ervan om fijne momentjes vast te leggen op beeld. Natuurlijk dat ik geluksmomentjes niet snel zal vergeten. Maar met een foto heb je toch iets om naar te kijken, vast te nemen, bij weg te dromen en zo is het net iets makkelijker om aan zulke momentjes terug te denken.

Toen ik de kans kreeg om een foto te kiezen om op canvas te zetten heb ik eigenlijk niet zo lang moeten nadenken. Ik dacht meteen aan enkele foto’s tijdens onze vakantie in Tenerife vorig jaar en mijn vriend en ik besloten samen dat het deze hierboven ging worden. Daar staan we heerlijk in de avond op het zonneterras van ons hotel naar de zonsondergang te kijken in de Atlantische Oceaan. Een fantastische herinnering dus en een perfect geluksmomentje waar ik zoveel mogelijk aan wil terugdenken.

Geluksmomentje op canvas

De canvas was snel geleverd en stevig verpakt. Voordat ik de canvas zag vond ik het wat spannend of de foto wel goed zou uitkomen omdat ik de foto met mijn GSM had gemaakt. Dit is natuurlijk niet altijd de beste kwaliteit. Maar mijn nerveusheid bleek nergens voor nodig. De kwaliteit van de foto bleek echt heel goed, zeker voor een canvas van 40×60 grootte. Ik kan niet wachten om deze canvas in ons eigen appartementje omhoog te hangen. Maar tot dat zo ver is hangt deze wel mooi omhoog in mijn kamer.

Met dank aan CanvasCompany  en Wereldkaarten voor deze prachtige foto op canvas.

Hou jij ook zo van foto’s maken op geluksmomentjes?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 29 juni 2017 / 16:24

  O wauw, onwijs mooi! Ik ben sowieso gek op van die foto’s op canvas. Xx

 2. 2 juli 2017 / 14:10

  Altijd mooi om je herinneringen op canvas te laten printen

 3. 2 juli 2017 / 14:41

  Wat een mooie foto! Altijd leuk om zo’n herinnering op canvas te laten zetten 🙂 Liefs, Sija

 4. 3 juli 2017 / 09:58

  Ik wil dit ook nog laten doen! Een mooie foto van aankomende vakantie bijvoorbeeld!
  Fijne maandag!

 5. 5 juli 2017 / 06:42

  Wat super zeg dat je goede kwaliteit kreeg ook van telefooncamera. Prachtige foto van jullie samen heb je gekozen.

 6. 6 juli 2017 / 14:24

  Wat een leuke foto. Het is inderdaad een leuk idee om mooie momenten vast te leggen en op canvas te laten drukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *