Life with Laura: week 13

Life with Laura

Mijn afgelopen fijne weekje zie je hier terug! Ik kocht namelijk mijn eerste auto, ging een weekendje naar zee met mijn vriend en we maakten een heerlijke fietstocht (wat al véél te lang geleden was!). Kijk je mee?

Life with Laura week 13

Good (monday)Morning! Ik begin altijd met werken om 7u in de ochtend. Dat zie je ook aan de walletjes onder mijn ogen, haha. Maar goed, het zorgt er wel voor dat ik ook op een fijn uur terug thuis ben.

Wat een heerlijk weer was het ook vorige week! Ook onze Choco genoot er volop van op het matje aan de voordeur.

Op woensdag ging ik mijn nieuwe auto halen, wat ook meteen mijn allereerste autootje is, helemaal van mij! ♥ Ik kocht een Fiat 500! Lekker klein, praktisch en je kan overal door en tussen. Perfect voor mij, want autorijden is niet mijn aller-favorietste dingetje in de wereld. Als ik het van me kan afschuiven doe ik dat. Maar nu ik voltijds werk moet ik natuurlijk naar mijn werk rijden en terug en ook af en toe boodschappen doen. Dus had ik toch echt een autootje nodig. Ondertussen ben ik mijn fiat’je al goed gewoon en rij ik er graag mee.

Vrijdag na mijn werk ruim ik snel mijn kamer eens op (wat was dat nodig!) en maak ik onze valiezen. Ik en mijn vriend gaan namelijk samen gezellig een weekendje naar zee.

Zaterdag aan zee slapen we eerst een klein beetje uit en daarna gaan we vlug even de grens over naar Frankrijk. Daar doen we enkele inkoopjes omdat bepaalde boodschappen daar goedkoper zijn en ze vaak dingetjes verkopen die we in België niet hebben. Ook kochten we voor Pasen daar deze reuze paashaas voor €3,10!

Zaterdagnamiddag gingen we lekker shoppen in Nieuwpoort. Ik liet me daar even gaan in de Hunkemöller en kocht een autoparfum in de Rituals. In de avond gingen we ook nog gezellig op restaurant in De Panne met mijn ouders, die ondertussen ook waar toegekomen aan zee.

Op zondag was het heerlijk weer dus besloten we een flinke fietstocht te maken. Voor mij en mijn vriend was het eigenlijk al enkele jaren geleden dat we nog gefietst hadden. Maar je verleert het inderdaad nooit en het ging heel goed!

Onderweg moesten we onszelf toch even trakteren met een superlekker ijsje. Mijn vriend en ik kiezen allebei altijd een ijsje in een potje omdat we enorme smospotten zijn en een hoorntje helemaal not-done is daarom haha. Ik koos voor de smaken pistache en cookie-crunch en mijn vriend Janko koos voor Speculaas en M&M-crunch.

We kwamen met de fietst dit prachtige plekje tegen! Hier hebben we ook heel even uitgerust en genoten van het uitzicht. Hierna zijn we nog iets gaan drinken en daarna zijn we doorgereden naar ons appartement. Daar hebben we opnieuw onze valiezen gemaakt en zijn we naar huis vertrokken. Zucht, wat is het weekend toch weer snel voorbijgegaan zeg. Maar we hebben er wel ontzettend van genoten!

Hoe was jouw week?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 28 maart 2017 / 19:20

    Ah een Fiat 500, wat tof! Dat is een autootje dat ik ook nog heel graag eens zou willen. Dat lingeriesetje en dat parfum zien er ook zo mooi uit <3 Malou x

  2. 29 maart 2017 / 10:25

    Wat gezellig, een weekendje aan zee! De ouders van m’n vriend hebben een appartementje in Westende; daar moeten we dringend nog eens gebruik van maken!

  3. 29 maart 2017 / 20:30

    Wat een toffe auto heb je gekocht! En gezellig zo’n weekendje aan zee, het was echt prachtig weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *