Currently loving: april

Elke maand heb je wel van die paar favoriete items of producten die je veelvuldig gebruikt. Van beauty producten tot items die seizoensgebonden zijn, in dit artikeltje laat ik jullie mijn favo’s van de maand april zien.

Een van mijn eerste favorieten deze maand is mijn nieuwe sjaal van Pimkie. Alhoewel het een print is met verschillende kleurtjes valt hij toch makkelijk te combineren met verschillende items uit mijn kledingkast. En het is geen geheim dat ik ervan hou om dingen zo goed mogelijk bij elkaar te laten passen.

De laatste tijd ga ik vaak voor een makkelijke look, hierbij hoort de eyeliner van Hema. Ik heb aan deze eyeliner al eens een artikel gewijd, maar ik blijf een grote fan van dit product.

Een andere onmisbare favoriet is mijn nieuwe zonnebril van New Look. Hoewel ik al veel te veel zonnebrillen heb, voegde ik deze onlangs toch toe aan mijn collectie. De aztec-print op de zijkant is heel vrolijk, dus perfect voor de zomer.

Deze parfum stond al een hele tijd op mijn wishlist. Toen ik een waardebon van de Ici Paris XL terug vond ben ik deze zo snel mogelijk gaan kopen.
Alhoewel dit maar een goedkope ring is van de Pimkie, draag ik deze bijna al een volledige maand zonder dat hij verkleurd. Dit is echt mijn favo-ring voor het moment.
Als laatste kocht ik deze longlasting lipgloss van Essence. Hij geeft een mooie glans en zomers kleurtje aan mijn lippen en ruikt ook nog eens heel goed! 
Quote: Remember your yesterdays, dream your tomorrows and live your todays.
Volg:

30 Reacties

 1. 13 april 2014 / 09:57

  Leuke favorieten alleen is je laatste lipgloss van Essence, niet van Pimkie?! 😉 Ff een tipje hihi!

  Die sjaal staat je trouwens érg goed!

  liefs Rosie

 2. 13 april 2014 / 11:08

  Ik hoor zoveel van die matt lipglosjes. Heb momenteel nog veel nude lipcreams en die blijken identiek te zijn als deze! 🙂

  Ps. Er is momenteel een winactie op mijn site. Doe je ook mee? ^-^

 3. 13 april 2014 / 11:53

  Fijne favorieten! En wauw je hebt gewoon Armani Si! <3 Die wil ik ook nog heel graag, maar vind hem toch wel erg prijzig om zo zonder korting of bon aan te schaffen! Vind hem wel ongelooflijk lekker!

 4. 13 april 2014 / 14:29

  Ik ben wel benieuwd naar hoe die parfum zou ruiken 🙂

 5. 13 april 2014 / 15:00

  Ik vind zowel die sjaals als die ring van Pimkie ontzettend tof! X

 6. 13 april 2014 / 15:18

  Leuke favorieten. Die sjaal staat je leuk! Ik ben benieuwd naar die Hema eyeliner ik ben opzoek naar een nieuwe eyeliner. Niet te duur maar hij moet wel fijn werken. Ik ga zeker even een kijkje nemen bij de Hema.

  Liefs, Jet

 7. 13 april 2014 / 15:25

  Wat een leuke sjaal! Ik ben ook wel benieuwd naar de geur van het parfum. 🙂

 8. 13 april 2014 / 17:11

  Leuke ring! En fijn dat hij niet verkleurt, dat vind ik altijd zo stom aan goedkope ringen! (Ik koop dan ook bijna nooit ringen… :P)

 9. 14 april 2014 / 04:38

  Wat een mooie zonnebril! De andere favorieten lijken me ook fijn! Ben benieuwd hoe het geurtje ruikt 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *