Beautyous: Sweet Sensation box

Toen ik een tijdje geleden aan de Action een bezoekje bracht nam ik deze leuke verzorgingsbox mee naar huis. Alhoewel ik nog niets over dit merk had gehoord, sprak de leuke verpakking me wel aan.

De verpakking vind ik er leuk uitzien en ook de namen die ze aan elk van deze producten hebben gegeven spreekt me aan. In elk van deze tubes zit 95ml. Ik koop zelden grotere verpakkingen omdat er dan heel lang gedaan wordt en ik al snel ongeduldig wordt om nieuwe producten uit te proberen. Voor mij was dit dus juist goed.

Body Lotion: Plum’d Kiss
Deze body lotion heeft een bloemige geur. Jammer genoeg blijft de geur niet zo lang zitten en is na 10min ongeveer alweer verdwenen. Een ander nadeel is dat hij een erg lopende structuur heeft en de crème doet er best lang over om in te trekken in de huid.

Shower Gell: Hot Lipz
Bij de shower gell ben ik over de geur enthousiaster. Dit product heeft opnieuw een bloemige geur, maar dan eerder naar de frisse kant. En ook al zit mijn neus lichtjes verstopt, toch kan ik nog steeds de geur goed ruiken. Jammer genoeg is de shower gell opnieuw erg lopend. Wat me nog opviel is dat hij niet zoveel schuimt onder de douche. Ikzelf ben een echte fan van een goed, schuimende douchegel dus vind dit een minpunt bij deze Hot Lipz shower gell.

Body Scrub: Girl Power
Deze scrub heeft ongeveer dezelfde geur als de shower gell. Geukkig is de structuur hier wat dikker en dus beter.  Toch noem ik deze scrub ook geen aanrader. De bestanddeeltjes van de scrub zijn erg klein, wat ervoor zorgt dat je lichaam geen grondige scrubbeurt krijgt. Deze scrub zou ik sneller gebruiken als mijn huid al een grovere scrub heeft gehad die week en ik wil hem later op de week zachter scrubben. Dus je kunt hem wel gebruiken als tweede scrub.

Na de review kun je best al raden dat ik deze box misschien niet had gekocht als ik de werking van deze producten wist. Toch had ik niet veel meer van deze producten verwacht door de lage prijs. Deze Sweet Sensation Box kun je kopen bij Action voor €1,79.

Volg:

18 Reacties

 1. 11 december 2014 / 12:51

  Leuke namen geven ze aan de producten! Jammer dat ze tegenvallen, gelukkig hoefde je er niet veel voor te betalen!

 2. 11 december 2014 / 17:13

  Jammer dat ze tegenvallen, maar ik snap je aankoop… De verpakking was roze/paars/meisjesachtig/met leuk letterype, dus leuk = hebben 😉

 3. 11 december 2014 / 18:20

  Jammer dat de producten wat tegenvallen! Voor dat prijsje is het gelukkig niet zo'n probleem!

 4. 12 december 2014 / 00:21

  Aah jammer, maar gelukkig niet veel geld kwijt eraan 🙂

 5. 12 december 2014 / 08:12

  Jammer dat het iets tegenvalt, maar ze zijn natuurlijk ook wel spot en spot goedkoop! Leuk geschreven, deze review!

 6. 12 december 2014 / 09:21

  jammer dat het wat tegenviel! De verpakking ziet er wel ontzettend leuk uit!

 7. 12 december 2014 / 11:23

  De verpakkingen zien er echt wel tof uit! Jammer dat de producten je verder niet bevallen.

 8. 12 december 2014 / 15:38

  Wat een leuk setje om te zien! Inderdaad jammer van de werking…maar hey, voor dat geld! 🙂

 9. 12 december 2014 / 15:41

  wat ontzettend jammer dat ze behoorlijk tegenvallen, …dat je ze kocht begrijp ik heel erg goed, het ziet er echt heel schattig uit!

 10. 14 december 2014 / 20:40

  Zo jammer dat deze box tegenvalt … Ach, look at the bright side: je hebt er tenminste niet veel voor betaald.

 11. 15 december 2014 / 10:41

  Ik zag hem inderdaad ook al liggen bij de Action…bedankt voor de review dus! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *