H&M Body Splash

In de H&M Holiday collection van dit jaar kun je drie schattige body splashes vinden. Daarvan nam ik er zelf twee mee naar huis.

Zoals eerder vernoemd vind je drie varianten van deze body splashes in de winkel: Crème Caramel, Vanilla Frost en Pink Raspberry. Hoewel ik Pink Raspberry ook leuk vond, vond ik de geur net iets minder vergeleken bij de andere twee. Dus nam ik nam enkel Crème Caramel en Vanilla Frost mee naar huis.
Deze lieverds zou ik alleen al voor de verpakking kopen, want wat vind ik ze er cute uitzien! Een mooie, blinkende, roze dop met daarrond een strikje. De vorm zorgt ervoor dat het een beetje doet denken aan een leuke kerstbal.

Vanilla Frost

De naam zegt het zelf al, deze body splash ruikt naar zoete vanille. En daar ben ik dan ook helemaal dol op.
Vanilla frost heeft, behalve het roze dopsel, een witte verpakking dat me wat doet denken aan een kleine sneeuwbal. Dit past dus helemaal in het kader van de winter.

Crème Caramel

Deze body splash heeft, in tegenstelling tot vanilla frost, eerder een frisse geur. Als er niet crème caramel opstond zou ik ook niet hebben geweten dat het een caramel geur had want het frisse komt meer naar voren. Eenmaal ik het op mijn huid heb gesprayd vind ik het wel nog steeds een aangename geur.
De verpakking van deze body splash is doorzichting gemaakt zodat je de mooie glitters kan zien. Deze blijven na het sprayen lichtjes zitten, wat een voordeel is. Teveel glitters op je huid kan onnatuurlijk en soms kinderlijk overkomen. Wel heb je door de glitters een mooie glans op je huid.

Deze body splashes zijn niet gemaakt om je huid te verzorgen, maar geven wel een lekker geurtje. De Body Splashes kosten €3,99/stuk en kun je kopen in de H&M.

Volg:

20 Reacties

 1. 9 december 2014 / 18:31

  Oooeh, dit ziet er zo leuk uit. Vooral die Vanilla Splash klinkt heerlijk. Goed ook om te lezen dat het een subtiele glitter achterlaat. Ik hoef namelijk niet per se een Twilight look alike te worden 😉

 2. 9 december 2014 / 19:05

  De geurtjes lijken mij erg lekker! En wat een schattige verpakkingen!

 3. 9 december 2014 / 19:17

  Vanilla Frost lijkt wel iets voor mij. De flesjes zien er leuk uit!

 4. 9 december 2014 / 21:08

  Hmm, ik heb deze nu al een paar keer in mijn handen gehad en steeds niet meegenomen, ik blijf twijfelen!

 5. 9 december 2014 / 23:07

  Hmm deze ga ik zeker even checken als ik in de stad ben, klinkt heerlijk! <3

 6. 10 december 2014 / 08:21

  Wat een super leuke flesjes. Heel erg veel plezier ermee

 7. 10 december 2014 / 11:51

  Ze zien er echt mega cute uit! Ik ben zeker dat ik voor de Crème Caramel zou gaan, het frisse geurtje spreekt me meer aan dan het zachte Vanille geurtje! X Eline

 8. 10 december 2014 / 14:36

  ik vind de verpakking er al "luxe en chique" uitzien, lijkt me een fijn produict!

 9. 10 december 2014 / 16:13

  De verpakking alleen al vind ik er leuk uitzien! Als ik ze zie liggen in H&M neem ik er zeker eentje mee!

 10. 10 december 2014 / 16:31

  Dit lijken me zulke fijne body splashes! 🙂 En de flesjes alleen al zijn een plaatje voor het oog!

 11. 10 december 2014 / 19:05

  Oeijjj wat zien ze er weer schattig uit, helaas is in Utrecht de cosmetica afdeling spoorloos verdwenen…echt jammer, ik had er zeker even voor gaan kijken…

 12. 11 december 2014 / 05:55

  Alleen al die verpakkingen, zeg. Zo schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *