Action Handspray – Berry & Cranberry

Action Handspray

Bij mijn laatste bezoekje aan de Action kwam ik deze handspray tegen. Omdat ik handcrème, handlotion en handgel al kende maar nog nooit had gehoord van een handspray was mijn interesse meteen gewekt. Omdat het zoals altijd maar een laag prijsje was besloot ik deze handspray mee naar huis te nemen.

Action Handspray

Deze twee handsprays koop je samen in een verpakking en beide verpakkingen hebben 15ml inhoud. Ik kocht deze voor €0.99. Wat een heerlijk prijsje weer dus van de Action. Voor dat geld vind ik de verpakking verbazend goed. Mij doen ze soms wat denken aan een snoephoudertje.

Action Handspray

Deze handsprays hebben de geuren Berry en Cranberry. Ik weet niet of er nog andere geuren in deze handspray verkrijgbaar zijn. Dit was namelijk niet het geval bij mijn Action, maar het is altijd mogelijk dat andere geuren al uitverkocht waren.

Action Handspray

Dit is het flesje dat de geur Cranberry bevat. Persoonlijk ben ik iets minder fan van dit geurtje. Wel is hij na het sprayen erg aanwezig en komt de geur Cranberry erg tot zijn recht.

Action Handspray

Berry it is bij dit flesje. Ik ben iets meer te vinden voor Berry als voor de Cranberry geur. Opnieuw ruik je na het sprayen de geur Berry duidelijk, maar niet overheersend.

Action Handspray

Om te voorkomen dat deze handspray in je handtas niet helemaal leeg sprayt op zichzelf is er een veiligheid-slotje voorzien. Het witte stokje bovenaan kan je makkelijk opdoen, voor als je wat handspray wilt opdoen, en daarna weer sluiten als je hem opnieuw in je handtas wilt steken.

Action Handspray

Hoewel ik deze handspray een heel leuk concept vind ben ik niet 100% overtuigd. Bij het sprayen is de substantie een beetje olie-achtig, maar omdat hij snel opdroogt vind ik het moeilijk om je handen hiermee daadwerkelijk in te smeren. Het lijkt meer op een spray om je handen goed te laten ruiken. Hierin zijn ze dan weer wel geslaagd want de geur ruik je wel een tijdje en ruikt ook erg goed, zeker als je van Berry en Cranberry houd. Maar persoonlijk vind ik om je handen te verzorgen een handcrème of handgel tot nu toe wel grondiger.

Deze handspray koop je bij Action voor €0,99.

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 6 november 2017 / 10:17

  Dus het is gewoon een spray, waardoor je handen lekker ruiken? Dan gebruik ik liever gewoon handcrème, haha. De verpakkingen zien er wel super leuk uit, zeg!

 2. 9 november 2017 / 12:10

  Inderdaad wat een leuk concept. Heb ik nog nooit van gehoord! Je hebt me wel benieuwd gemaakt <3

 3. 12 november 2017 / 12:54

  Schattige verpakkingen, al hou ik het liever bij handgels en -crèmes. Een spray lijkt me wat overbodig.

 4. 25 november 2017 / 21:39

  Niet echt onder de indruk, maar wel hele leuke verpakkingen haha! Xx

 5. 17 december 2017 / 21:15

  Voor de verpakking zou ik ze wel kopen maar anders zou ik toch liever voor een echte creme of gel gaan.

 6. 9 januari 2018 / 12:12

  Wat super grappig dat dit bestaat! Ziet er heel erg leuk uit. Toch ben ik bang dat ik liever naar handcrèmes grijp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *