8x De leukste en geschiktste bh’s voor tijdens de zomer

de leukste zomerse bh's en items

Eindelijk weer eens wat goed weer voorspeld voor de komende dagen! Wat is augustus tot nu toch al triestig geweest. Ik werd weer helemaal blij toen ik het weerbericht voor komende dagen hoorde. Tijd om weer eens een wit jurkje van in mijn kleerkast aan te trekken. Alleen weet ik vaak niet goed wat ik hier nu best van ondergoed onder draag zodat je niets ziet. Daarom heb ik eens wat opzoekwerk gedaan en al het fijnste ondergoed voor de zomer op een rijtje gezet!

1. Huidkleurig ondergoed: Doordat huidkleurig ondergoed goed matcht met je eigen huidskleur, schijnt het ondergoed niet door je zomerse jurkje. Let wel op dat je een huidskleur pakt dat dan ook wel aanleunt bij je eigen huid.

2. Naadloos ondergoed: Dit is ondergoed zonder naden of stiksels. Deze zorgt ervoor dat je het ondergoed niet ziet op bepaalde plaatsen waar je het normaal wel ziet. Denk maar aan je poep bij een spannende broek of nauwsluitende jurk.

3. Een plak bh: is (in mijn ogen) een bh dat nog niet echt zo bekend is. Het houd in dat een plak bh geen omvangsband en bh bandjes heeft en dus onzichtbaar is onder kleding met een laag uitgesneden rug. Door de speciale plakrand op de bh blijft deze mooi op je borsten plakken. Dit zorgt dus ook voor een fijne ondersteuning.

4. Low Back Bh bandjes: Dit kan je aan je bh bevestigen zodat je ze naar voor kan kruisen en kan sluiten. Zo kun je een bh dragen onder een jurkje met open rug.

5. Fashion Clip: Voor een jurkje met een racerback kan je kiezen voor dit handige item. Dit haak je namelijk aan de achterzijde van je bh bandjes om ze in een andere positie te plaatsen.

6. Push-up bh: Bij een jurk met licht uitgesneden decolleté kun je kiezen voor een push-up bh dat zorgt voor een wat uitdagender look. Als de jurk laag uitgesneden is kun je beter kiezen voor fashion tape dat ervoor zorgt dat alles op zijn plek blijft en je tepels camoufleren met nipple covers.

7. Corrigerende body: Dit draag je best bij een nauwsluitende jurk als je niet wilt dat iemand ziet wat je eronder aanhebt en je graag een mooie pasvorm hebt.

8. Strapless bh: Dit is dé oplossing voor blote schouders. Je kunt kiezen voor een bh waarbij de bandjes ook afneembaar zijn. Zo kun je de bh zowel met als zonder bandjes dragen.

Liefs, Laura

 

De leukste en geschiktste bh's voor tijdens de zomer

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 16 augustus 2017 / 05:59

    Mooie items heb je uitgekozen! Lekker zomers.

  2. 16 augustus 2017 / 19:35

    Wauw die zwarte body is zoo super mooi! Heel leuk artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *