5x Handige tips voor een dagje aan het strand

5x handige tips voor aan het strand

Omdat mijn ouders een appartement aan zee hebben, zijn ik en vriendlief wel eens regelmatig te vinden aan de Belgische kust. Als het dan heel mooi weer is, kan ik soms mijn vriend overhalen om een namiddagje aan het strand te vertroeven. Met een goed boek vind ik het heerlijk, maar vaak heb ik toch ook wel enige ergernissen. Gelukkig heb ik op vijf ervan een oplossing gevonden waar jullie vast ook iets aan hebben!

 

♥ 1. Hou je er niet zo van om heel de tijd zand aan je voeten te hebben? Zeker als je net in de zee bent geweest en daarna in het zand loopt kan dit heel plakkerig aanvoelen. Babypoeder kan hier je redmiddel zijn! Wacht tot het zand is opgedroogd en strooi wat babypoeder over het zand heen. Als je er dan met je hand gaat over gaan zul je zien dat het zand er zo zal afvallen!

♥ 2. Gebruik hersluitbare diepvrieszakjes voor al je elektronica. Dit zorgt ervoor dat je kostbare spullen niet nat worden of gevuld worden met zand.

♥ 3. Koop of herbruik een simpel sprayflesje die je met water vult. Deze hou je in je zak of koeltas en kun je gebruiken als het je het echt eventjes te warm krijgt. Spray dan heerlijk verkoelend op je gezicht of lichaam!

♥ 4. Het is geen must om icepacks te kopen want met diepgevroren waterbalonnen kun je ook  perfect je eten en drinken koel houden in je koelbox. En het is ook heel fun voor erna, als ze niet meer bevroren zijn!

♥ 5. Ik heb een hekel aan plakkerige handen! En jammer genoeg is dit wel vaak het geval als ik aan het genieten ben van een heerlijke frisco of waterijsje. Hierbij kan een papieren cupcakevorm je helpen. Maak een klein gaatje in de bodem van de cupcakevorm en schuif door het stokje van je ijsje onderaan. Zo kan het ijsje enkel tot in de cupcakevorm druppen en niet meer tot aan je handen. Tadaa, geen plakkerige handen meer!

Hebben jullie soms ook ergernissen aan zee?

Liefs, Laura

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 24 augustus 2017 / 09:25

  Hahaha, “als ze niet meer bevroren zijn”. Stel je voor, met blokken ijs naar elkaar gooien. :’D Dat sprayflesje is een goede; ik neem mezelf al erg lang voor om zoiets in m’n tas te stoppen als het heet is, maar ik blijf het vergeten!

 2. 26 augustus 2017 / 12:02

  Oeh die hersluitbare diepvrieszakjes! Dat is een goeie! Ga ik onthouden. Xx

 3. 27 augustus 2017 / 20:48

  Hele fijne tips! Ik stop tegenwoordig ook alles in plastic tassen als ik naar het strand ga. Hoe vaker je gaat, hoe meer je tactiekjes en maniertjes krijgt om je trip naar het strand fijner te maken:-)
  Wat heerlijk dat je ouders een appartement aan de zee hebben! Liefs Florentine

 4. 28 augustus 2017 / 10:55

  Hele handige tips! Vooral die babypoeder op je voeten. Ik haat zand tussen mijn tenen.
  Liefs,
  Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *