4x Decoratieve items dat ik leuk vind

Een kamer kun je maar op meerdere manieren aangenaam en uniek maken maar merendeels is dit door middel van decoratieve items. Ikzelf hou er enorm van om een simpele kamer om te zetten naar een gezellige en sfeervolle ruimte. Hiervoor heb ik wat basis items dat ik altijd zal neerzetten om meteen een knus gevoel te krijgen.

Geurkaarsen

Even mooi overdag als in de avond, kaarsjes! Gezelligheid verzekerd en zeker als ze dan nog eens in een leuke houder zitten. Geurkaarsen zijn de laatste jaren populairder dan ooit en zijn overal verkrijgbaar in verschillende geuren, maten en prijzen. Persoonlijk ben ik een grote fan van bloemige en ook zoete geuren zoals deze. Een geur dat ik ook altijd in huis heb is vanille.

Fotokaders & Quotes

Mooie kadertjes kan echt iets extra’s geven aan een kamer. Een kadertje met een foto van een fijne herinnering vind ik heel leuk, maar ook een vrolijke quote kan ik waarderen.

Gordijnen

Met gordijnen heb ik vaak een haat-liefde verhouding. Ik hou van hele mooie gordijnen, maar ik hou nog meer van een kamer waar veel daglicht aanwezig is. En vaak zorgt een gordijn ervoor dat ze het natuurlijke licht in een kamer wegneemt. Zeker als je dakramen hebt kan dit voor problemen zorgen omdat zulke ramen vaak op zichzelf al niet veel licht binnenlaten. Gelukkig zijn hier genoeg alternatieven voor waardoor je het beste van twee werelden kunt hebben. De plooigordijnen van VELUX bijvoorbeeld vind ik heel mooi (foto hierboven). VELUX geeft iedereen genoeg keuzemogelijkheid om gordijnen te kiezen die het beste aansluiten bij ieders wensen.

 

Plaids & sierkussentjes

Waar ik als laatste nog een grote fan van ben zijn plaids en sierkussentjes. Het ziet er niet enkel mooi uit als decoratie maar is ook nog eens fijn bij een gezellig televisie avondje. Om in de avond lekker onder een mooi en warm dekentje te kruipen en je te laten zakken in zachte kussentjes is toch gewoon een van de allerfijnste dingen die er zijn?

Van welk decoratie items ben jij een grote fan?

Volg:

4 Reacties

 1. 10 december 2016 / 10:41

  Ik ben een groot fan van kaarsjes, plaids, kussentjes, bloemen en vaasjes. xx

 2. 10 december 2016 / 14:11

  Ik gebruik helaas niet zo veel items. Ik moet echt een keer naar de HEMA en Xenos achtige winkels 😉

 3. 11 december 2016 / 17:13

  Ik ben ook dol op kaarsen in leuke houders en allerlei soorten waxinehouders! Ik ben alleen niet zo goed in het “leuk neerzetten”.. bij mij wordt het al snel een ratjetoe.
  Vanille is ook mijn favoriet, altijd goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *