W7 In The Buff: Natural Nudes

Van het Natural Nudes palette van W7 In the Buff, wordt er gezegd dat het een goede dupe is van de Naked palettes van Urban Decay. Dit trok natuurlijk meteen mijn aandacht omdat ik de populaire Naked palettes nog niet in mijn bezit heb en die ook best prijselijk zijn. Ik ging al snel op zoek naar hoe ik dit palette kon bemachtigen en vond hem op een Nederlandse Webshop. Na nog even twijfelen hakte ik de knoop door en kocht ik dit palette. Lang heb ik ook niet moeten wachten want het pakketje viel de volgende dag al op mijn deurmat!

Het palette heeft een goud-beige verpakking met in kaki-groene letters de naam erop gedrukt. Alhoewel de verpakking dus niet saai is, heeft hij ook niet echt een super ‘chique’ uitstraling. Maar voor de prijs die ik betaalde vind ik dit dan ook goed genoeg. Het gaat tenslotte om wat erin zit. De binnenkant vind ik er persoonlijk iets leuker uitzien.

Van de oogschaduw was ik aangenaam verrast. Er is genoeg variatie in de kleurtjes om verschillende looks te maken en je hebt bij het aanbrengen niet veel last van fall-out. Wat ik persoonlijk altijd erg fijn vind. Ook de pigmentatie is van de kleurtjes is in orde.

Buff – Camel – Sand – Dust – Chocolate – Topaz
Earth – Storm – Silk – Wave – Thunder – Onyx

In de foto hierboven zie je de swatches van dit mooie palette. Wel ga ik er even aan toevoegen dat deze foto niet van mijzelf is maar van het internet is gehaald. Ik heb al meerdere malen swatch-foto’s proberen maken van palettes maar omdat ik een erg lichte huid heb, en niet de perfecte camera, mislukt dit steeds. Wel zien de swatches op de foto er net hetzelfde uit als de swatches die ikzelf had gemaakt.

Dit is een van de looks die ik met dit palette heb gemaakt. Ook hier is de pigmentatie goed en blijft de oogschaduw best lang zitten. Ik kan niet de vergelijking maken of het inderdaad een namaakpalette is van de Urban Decay’s, maar tevreden over dit palette ben ik wel!

Ik kocht dit palette bij de webshop Makeup Musthaves voor €7,99.

Volg:

16 Reacties

 1. 11 februari 2015 / 18:41

  De swatches zien er dik in orde uit! Leuk dat je dit palette vrij goedkoop kon kopen, ik denk als je een "echte" neemt dat die minstens twee keer zo duur is.

 2. 11 februari 2015 / 19:37

  Wat een mooie palette, zeker wel kleurtjes die ik regelmatig gebruik<3

 3. 11 februari 2015 / 20:36

  Het palette ziet er geweldig mooi uit,ik heb er een aantal malen naar staan gluren in de winkel, hij is wel erg leuk om te zien…

 4. 12 februari 2015 / 11:43

  Ik vind het een erg mooi palette met prachtige kleurtjes!

 5. 12 februari 2015 / 15:30

  Mooi! En fijn prijsje voor zoveel goed gepigmenteerde en draagbare kleuren!

 6. 13 februari 2015 / 15:50

  Wauw, prachtig pigment zeg. Veel beter dan ik had verwacht! W7 bevalt mij wel 🙂 mooie look heb je er ook mee gemaakt!x

 7. 16 februari 2015 / 16:54

  Mooie kleurtje is het die W7. Denk dat ik me hem ook ga aanschaffen

 8. 16 februari 2015 / 20:03

  De kleuren zien er goed uit, al helemaal voor die prijs!

 9. 24 februari 2015 / 19:12

  Ik ben echt helemaal gek van deze palette <3 zelf heb ik hem ook!! 😀 Mooie kleuren !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *