Shoplog: New Look

Sommige zijn fan van jurkjes, sommige zijn geobsedeerd door schoenen maar ik ben absoluut een blousjes-lover. Ik heb nog niet geteld hoeveel blousjes en shirts ik in mijn kledingkast heb hangen, maar ik weet zeker dat ik er meer dan genoeg heb. Toch kom ik in mijn favo winkel New Look steeds zoveel leuke blousjes tegen dat ik er blijf kopen.

Als eerste mijn bloem blouse! Ik heb al exact dezelfde blouse helemaal in het zwart. Omdat ik die zoveel draag wou ik er graag nog eentje. Ik wou eerst de witte blouse kopen, maar toen ik deze zag liggen was ik meteen verkocht. Wat een leuke kleurtjes en lieve bloemetjes erop! Het was ook het eerste kledingstuk in mijn kast in dit kleur blauw. 
Prijs: €17,99
Dit leuke T-shirt heeft de naam Indian shirt gekregen. Ik weet ook niet goed waarom maar de vrolijke prints deden me heel erg aan India denken (ook al ben ik er nog nooit geweest). Zelf vind ik het een leuk shirtje voor de lente door vele kleurtjes.
Prijs: €11,99
Mijn houthakkers hemd. Deze zocht ik eigenlijk omdat er binnenkort hier carnaval gevierd wordt en ik besloten heb te gaan als houthakker. Ik ben gewoon too lazy om een heel kostuum te maken of super veel geld uit te geven aan iets dat je maar één keer aandoet. Dit vond ik best wel nog orgineel en leuk, ook kan ik de shirt erna ook nog aandoen. Ik ga ook als “mannelijke houthakker” dus ga ik nog eens zoeken hoe ik het beste een baard teken of dergelijke *lach*. Ik ben alvast van plan om mijn outfit van carnaval hier op mijn site te laten zien. I’ll keep you guys posted.
Prijs: €22,99


Zeg hallo tegen mijn nieuwe relax-pull. Ik koop niet snel iets met lange mouwen, zoals je misschien wel al gemerkt zult hebben. Maar deze vond ik toch te leuk om te laten liggen. 
Prijs: €17,99

Quote: whatever comes, let it come. What stays, let it stay. What goes, let it go.

Volg:

41 Reacties

 1. 19 maart 2014 / 18:16

  New Look heeft altijd zulke leuke items <3 Ik vind de eerste drie topjes echt het leukst. Lekker vrolijk en fleurig!

 2. 19 maart 2014 / 18:58

  Wat jij met blousjes hebt, heb ik met jurkjes haha. Maar ik vind wel dat je echt leuke items hebt gekocht.
  liefs x

 3. 19 maart 2014 / 19:08

  Super leuke blousjes! Ik heb het met broeken hihi! Ik vind dat 2de t-shirt trouwens ook je heel leuk staan.
  Jammer dat ik geen New Look in de buurt heb.

  Liefs, Jet

 4. 19 maart 2014 / 19:23

  Erg leuk!
  Vind de laatste het leukst! 🙂

 5. 19 maart 2014 / 20:13

  Wat een leuke items! Bloemenprints zijn zo leuk ! <3

 6. 20 maart 2014 / 11:21

  Leuke aankoopjes! Ik wil ook graag een keer shoppen bij New Look 🙂

 7. 20 maart 2014 / 13:03

  Leuke aankopen! Ik denk niet dat New Look hier in Zwitserland bestaat, maar toen ik nog in Belgie woonde kocht ik er regelmatig iets.

 8. 20 maart 2014 / 14:49

  Wat heb je veel leuke dingen geshopt! Ik ben een echte shirtjes lover 😀 . Ik zie altijd zoveel leuk shirtjes ^^ . Jouw blousejes zien er heel leuk uit, haha. Vooral de derde is heel erg leuk! Dat soort geruite blousejes kan je ook heel leuk combineren door ze op je middel te knopen. Je eerste blouseje ziet er trouwens lekker zomers uit 😀 !

  Xjes Femke

 9. 20 maart 2014 / 17:25

  Mooie items, ik vind jou houthakkers hemd erg mooi! Ik moet maar eens een bezoekje gaan brengen aan het winkel, weet je ook dat je als student 10% korting pas kan aanvragen daar?

  • 20 maart 2014 / 17:43

   ja hoor, ik heb er eentje in mijn bezit! 🙂

 10. 21 maart 2014 / 11:05

  Wat een leuke dingen heb je geshopt! Vooral de bloemetjes blouse en de relax trui vind ik super!

 11. 21 maart 2014 / 14:28

  Leuke aankoopjes! Ik vind je eerste twee bloesjes heel mooi. New Look is zo'n toffe winkel 🙂

 12. 21 maart 2014 / 17:12

  Prachtige items, als ik een kijkje neem bij New Look dan scoor ik ook altijd iets 🙂

 13. 22 maart 2014 / 12:05

  Die trui ziet er echt heelrijk comfy uit. Leuke aankopen!

 14. 26 maart 2014 / 14:34

  Ik vind je blousjes heel leuk!

 15. 31 maart 2014 / 10:42

  Ik vind het Indian shirt mooi, veel plezier met de items!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *