Persoonlijke update: ik ben er nog

Hoi lieve mensen! Het is al een tijdje geleden, een maandje om precies te zijn. Geen nood, ik ben het bloggen zeker niet beu. En voordat ik de handjes weer in elkaar slaag, geef ik graag een korte update over mezelf. Zo kan ik weer met een gerust hart volop beginnen bloggen en zijn jullie weer helemaal mee.
Ik woon nog steeds thuis en ben nog steeds volop bezig met mijn studies aan de Hogeschool. Jammer genoeg heb ik enkele herexamens in het vooruitzicht tijdens augustus, dus zal ik deze vakantie toch wat moeten studeren. Maar met een goede planning weet ik zeker dat ik goed zal kunnen studeren en toch nog wat zal kunnen genieten van mijn vakantie. Begin juli ben ik dan ook al op reis geweest naar Hongarije. Daar ben ik onder andere naar het Balaton Sound Festival geweest en heb ik Boedapest bezocht. Maar hier zal later wel een uitgebreider artikel over online komen. 
Binnen een weekje, op 1 augustus, ben ik al 2 maandjes samen met mijn lieve vriend. Het is de eerste keer dat ik hem vernoem op mijn blog, maar wie mij volgt op instagram heeft hem vast al eens zien voorbij komen. 
Na dit alles is er ook een moeilijker onderwerp om over te schrijven. Op 16 juni is namelijk mijn allerliefste kat Tembo overleden. Wie mijn blog al langer volgt zag hem zeker en vast regelmatig voorbijkomen. Voor het hele verhaal te vertellen heb ik het er nog steeds wat te moeilijk mee, omdat het allemaal zo plots is gebeurd. Op nog geen 24u tijd is Tembo erg ziek geworden en heb ik de beslissing moeten nemen hem te laten inslapen, omdat hij veel pijn had en er geen verbetering meer zou komen. Ik heb even getwijfeld of ik dit op mijn blog wel zou vermelden. Maar zoals ik zei kwam hij regelmatig langs op mijn blog en als dit niet meer het geval zou zijn zouden hier zeker vragen over komen. Ook beschouw ik deze blog als een deeltje van mezelf, dus is dit een logische stap dat ik hier toch een stukje over schrijf.

Mijn liefste Tembo, in mijn ogen was je tijd helemaal nog niet gekomen. Het gemis gaat diep en is enorm, maar in mijn hartje blijf je voor altijd.  ♥ 
Volg:

17 Reacties

 1. 24 juli 2015 / 20:51

  Jeetje zeg, heel veel sterkte! Gelukkig heeft Tembo wel een goed leven bij je gehad maar het blijft toch altijd een moeilijke beslissing 🙁 Doe rustig aan en neem de tijd die je nodig heb

  xxx

 2. 25 juli 2015 / 08:01

  Wat vreselijk zeg. Heel veel sterkte, Tembo was een prachtige kat en de foto is geweldig. Ik hoop dat je hem een plekje geeft in je interieur!

 3. 25 juli 2015 / 09:06

  Aw nee, so sorry van je kat 🙁 Heel begrijpelijk dat je daar een tijdje niet goed van bent.

 4. 25 juli 2015 / 12:09

  Meis, meis…wat verdrietig dat je afscheid hebt moeten nemen van je maatje….natuurlijk heeft dat tijd nodig om te verwerken…neem die tijd maar ook op je gemak, dat is echt het allerbeste…
  sterkte, knuffel Petra

 5. 26 juli 2015 / 05:37

  Wat erg dat je afscheid moest nemen van je kat. Super veel sterkte!

 6. 26 juli 2015 / 19:56

  Wat verschrikkelijk van je lieve kat! Onwijs veel sterkte en wat verschrikkelijk dat je zo plots afscheid hebt moeten nemen:(

 7. 28 juli 2015 / 13:11

  Oh wat was hij een mooi katje, wat voor ziekte heeft hij zo ineens gekregen dan?

  • 25 augustus 2015 / 13:55

   Om kort uit te leggen was het een hartziekte dat niet meer te genezen was. En door een bloedklonter waren zijn achterste pootjes verlamd geworden… Liefs, Laura

 8. 29 juli 2015 / 08:18

  Wat stom dat je herexamens hebt! Oeh, Hongarije … Daar wil ik ook wel een keertje heen! Ow ik krijg tranen in mijn ogen om te moeten lezen dat je je kat hebt laten inslapen! Het leek zo'n lieverdje! Nooit makkelijk om zoiets te moeten beslissen, dat begrijp ik volkomen. Nog veel sterkte meid! ?

 9. 29 juli 2015 / 08:19

  Wat stom dat je herexamens hebt! Oeh, Hongarije … Daar wil ik ook wel een keertje heen! Ow ik krijg tranen in mijn ogen om te moeten lezen dat je je kat hebt laten inslapen! Het leek zo'n lieverdje! Nooit makkelijk om zoiets te moeten beslissen, dat begrijp ik volkomen. Nog veel sterkte meid! ?

 10. 29 juli 2015 / 11:57

  Aah, wat erg van je kat 🙁 Ik genoot altijd van de lieve foto's. Sterkte! En wat leuk dat je een vriend hebt, ik had er nog niets over meegekregen. Moet je toch maar eens op instagram gaan volgen 😉 X

  • 25 augustus 2015 / 13:53

   Heel fijn om dat te horen, dankjewel! Ik heb je ondertussen trouwens al terug gevolgd, mooie foto's post je zeg! 🙂 x

 11. 5 augustus 2015 / 16:05

  Aaah, je kat is zoo schattig! Echt jammer dat hij dood is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *