Mobile Diary: December #3

De laatste week school voor 2014 zit erop! Ik ging deze week lunchen met vriendinnen, de kapper kwam langs en ik ging alvast shoppen voor kerstcadeautjes.

Lunch met beste vriendin Julie op dinsdag.

Omdat we een tussenuur hadden op school besloten we even in Brussel rond te stappen. Hier zie je de kerstboom op de grote markt.

Tembo die een dutje neemt op de zetel.

Stevig ontbijt op dinsdag.

Ik kwam een leuke kersttrui tegen voor mannen in de H&M. Ik ging alvast op zoek naar enkele kerstcadeautjes tussen de lessen door. Maar vrijdag was het echt heel slecht weer. Het heeft gewoon niet opgehouden met regenen, hallo België! 
Ik kwam dan ook druipnat thuis. Waar deze lieverdjes me aan het opwachten waren in de zetel. Home sweet home.
De kapster kwam opnieuw langs op zaterdag en er ging gelukkig niet zoveel af. Ik kreeg ook te horen dat mijn haar steeds weer gezonder begon aan te voelen. Heel fijn dus! 
Op zondag ging ik shoppen voor kerstcadeautjes en kocht ik voor mezelf mijn allereerste babylips lipstick. Ik had hier al ontzettend veel reviews over gelezen en ik ben het met hun allemaal eens. Want dit is een ongelooflijk goede lipstick! 
Volg:

10 Reacties

 1. 22 december 2014 / 09:14

  wat een leuke week!!! Jammer van af en toe het weer hé 🙁 .. Je hebt schattige hondje en kat <3 super lief!!! mooie foto van je met je haar!! 🙂 Die kerst trui is geweldig! 🙂

 2. 22 december 2014 / 10:46

  Wat zijn de foto's leuk om te zien, heerlijk om te lezen altijd zo'n overzichtje 😉 En je beestjes, wat zijn ze cute! 😀

  xxx

 3. 22 december 2014 / 15:09

  Wat een leuke foto's! Yum, die hamburger ziet er zo onwijs lekker uit…Krijg er honger van 🙂

 4. 22 december 2014 / 18:54

  Leuk altijd zo'n overzichtje. En die lunch ziet er echt heel erg lekker uit!

 5. 22 december 2014 / 19:10

  wat een leuke fotos om et bekijken…je knapt er altijd helemaal van op als je door en doornat geregend thuis komt en je hondje is zo blij om je dan te zien….( dat kan je gewoon zien op de foto dat hij erg blij was )

 6. 22 december 2014 / 20:03

  wat een leuke foto's ♥ wat een schattig hondje en je haar zit erg mooi op de foto xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *